Napisao je curi "uvjete i odredbe" za vrijeme Eura - smije ga zvati samo u poluvremenu i ne smije pitati kad će se vratiti iz birtije

shutterstock Ilustrativna fotografija muškaraca za vrijeme gledanja utakmice
Vidi originalni članak
  • Korisnica TikToka Georgia Holmes podijelila je popis pravila koje je izradio njezin dečko Joel Smith povodom održavanja Europskog prvenstva
  • Pravila uključuju "odredbe o mobilnom kontaktu" kao i posebne odredbe za vrijeme "velikih utakmica"
  • Na primjer, upozorenje da će kad igra Engleska protiv Škotske biti izuzetno pijan te da ga ne pita kada će doći kući

Žena je podijelila drsko pismo svog dečka s "uvjetima i odredbama" za vrijeme trajanja Eura - koje uključujući zabranu "mobilnog kontakta za vrijeme utakmica u Engleskoj" i "poruka u kojima se pita kada će se vratiti iz puba". Žena je pobijesnila i zatražila podršku ili barem suosjećanje drugih korisnika.

Georgia Holmes, koja živi u Engleskoj, na Tik Toku je podijelila popis pravila koja je njezin partner Joel Smith napravio za ovoljetno nogometno natjecanje.    

Napisala je uz isječak koji je lajkan 45.000 puta: "Ne mogu biti jedina koja je od svog dečka dobila pismo prije eura ovog vikenda." Georgia je tada zumirala komad A4 papira na kojem su bila napisana pravila s obje strane - a korisnici društvenih mreža smatraju ih smiješnima. Pisalo je: "Ovu e-poštu pišem kao uvjete za Europsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. lipnja 2021. do nedjelje 11. srpnja. Sad ću navesti vaše uvjete i odredbe."

Love&Sex Tetovaže prstena umjesto vjenčanog prstenja? Ovi parovi rekli su 'da' i izgleda sjajno

Pravila su uključivala da neće biti "interakcije s mobilnim telefonom", osim ako joj on ne telefonira i kaže joj da dolazi kući. Drugo je pravilo glasilo da ona nije smjela pitati kad se vraća kući jer je planirao provesti više vremena u pubu, a nakon utakmice "najvjerojatnije će biti u alkoholiziranom stanju".  Klauzula tri dopuštala je Georgiji da telefonira svom dečku u hitnim slučajevima, ali u protivnom joj se neće javiti.

Koja je godina najkritičnija u vezi? Ako si mislila da je sedma, grdno se varaš...

Georgija mu može slati poruke samo na poluvremenu jer njegova puna pažnja mora biti usmjerena na igru, a slanje SMS-ova tijekom penala bilo bi zabranjeno, napisao je u pismu. Nastavlja: "Ovisno o rezultatu na kraju utakmice, nemoj se osjećati zakinuto zbog mojeg lošeg raspoloženja, nije ništa osobno."

Naravno, piti će na mnogim utakmicama i vjerojatno će se kući vraćati "u alkoholiziranom stanju". Dodao je: "Ako vjerujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi prijedlog, možete nazvati ili ugovoriti sastanak licem u lice kad god je to prikladno za vas. Hvala." Nogometni je navijač rekao da bi se Georgia trebala sjetiti da je voli i unatoč tome što je pažnja usmjerena na igru, ona mu je i dalje glavni prioritet.

Saznajemo Parovi bi na spavanje trebali odlaziti u isto vrijeme, evo zašto je to važno za vezu

Iako je na kraju pisma napisala "f *** you Joel", čini se da joj je pismo bilo zabavno: "Morala sam se nasmijati, što ću drugo, zaboga." Obajava je u međuvremenu prikupla gotovo 45.000 lajkova, a korisnici cijelu stvar smatraju smiješnom. Nekoliko drugih djevojaka također je brzo povezalo pravila s pravilima svog partnera, a jedna je napisala: "Iznenađena da nisam dobila nijedno od njih". Druga je rekla: "Nisam jedina koju se zanemaruje zbog nogometa".

Posjeti Miss7.24sata.hr