Na jako fora radionici Bake&Wine možemo naučiti kako napraviti domaću Nutellu. Između ostaloga...
- Ima nešto posebno zabavno u gastro radionicama; osim činjenice da učimo nove kulinarske trikove, radi se o odličnom formatu druženja
- Bilo da se prijaviš sama ili s prijateljicom, puno smijeha, zabave, ali i edukacije neće izostati
- Potaknuti time, odlučili smo potražiti koje se radionice uskoro održavaju, a za oko nam je zapela Bake&Wine
- Pročitaj također: Maritozzi je viralna talijanska slastica, a možeš je probati i na jednoj zagrebačkoj adresi
Makolach ovog četvrtka, 25. siječnja, organizira drugu po redu gastro radionicu na kojoj će se izrađivati domaća Nutella i klasična Panna Cotta sa šumskim voćem. Naime, radionica je namijenjena apsolutno svima, bez obzira na to jesi li početnica ili već imaš kilometara u nogama kada je riječ o pripremi slatkih delicija. Kako kažu iz Makolacha, Bake&Wine radionica je mjesto na kojem je cilj spojiti ugodno s korisnim kroz puno druženja, novih poznanstava, smijeh i razgovor. Isto tako, ono što napraviš, domaću Nutellu i Panna Cottu, možeš ponijeti kući i ostale drage ljude u svom životu razveseliti homemade zalogajima.
Što se tiče dodatnih detalja, radionica će se održati u popodnevnim satima, a broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto možeš rezervirati putem Instagram DM-a, stoga predlažemo da to učiniš što prije kako bi na vrijeme osigurala što raditi ovog četvrtka.
Nutella je bez razmišljanja namaz koji velika većina voli, u raznim kombinacijama ili „na žlicu“, ova čokoladna rapsodija s lješnjacima nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kao jedan od sinonima uživanja u doručku ili različitim desertima, domaća verzija ovog popularnog namaza posebno nas veseli. Što se tiče Panna Cotte, još jedne talijanske delikatese, s kremastom teksturom te spojem glatkog i „svilenkastog“ okusa, jedva čekamo probati vlastiti verziju i ponoviti je još puno puta.