Na jako fora radionici Bake&Wine možemo naučiti kako napraviti domaću Nutellu. Između ostaloga...

Unsplash / Jay Wennington Foto: Unsplash
Vidi originalni članak

Makolach ovog četvrtka, 25. siječnja, organizira drugu po redu gastro radionicu na kojoj će se izrađivati domaća Nutella i klasična Panna Cotta sa šumskim voćem. Naime, radionica je namijenjena apsolutno svima, bez obzira na to jesi li početnica ili već imaš kilometara u nogama kada je riječ o pripremi slatkih delicija. Kako kažu iz Makolacha, Bake&Wine radionica je mjesto na kojem je cilj spojiti ugodno s korisnim kroz puno druženja, novih poznanstava, smijeh i razgovor. Isto tako, ono što napraviš, domaću Nutellu i Panna Cottu, možeš ponijeti kući i ostale drage ljude u svom životu razveseliti homemade zalogajima. 

Što se tiče dodatnih detalja, radionica će se održati u popodnevnim satima, a broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto možeš rezervirati putem Instagram DM-a, stoga predlažemo da to učiniš što prije kako bi na vrijeme osigurala što raditi ovog četvrtka.

Life&style Krafne od kiselog tijesta, to se mora probati! Nije ni čudno što se ispred pekare 'Kruv' čeka u redu

Nutella je bez razmišljanja namaz koji velika većina voli, u raznim kombinacijama ili „na žlicu“, ova čokoladna rapsodija s lješnjacima nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kao jedan od sinonima uživanja u doručku ili različitim desertima, domaća verzija ovog popularnog namaza posebno nas veseli. Što se tiče Panna Cotte, još jedne talijanske delikatese, s kremastom teksturom te spojem glatkog i „svilenkastog“ okusa, jedva čekamo probati vlastiti verziju i ponoviti je još puno puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makolach (@makolach)

Posjeti Miss7.24sata.hr