Možda najbolji dio dokumentarca o Harryju i Meghan je njezina majka Doria. Ovo je njezina životna priča

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Dokumentarna serija 'Harry i Meghan' izaziva mnogo reakcija
  • Iznimno pozitivne zaradila je Meghanina majka Doria Ragland
  • "Spremna sam da se čuje i moj glas, sasvim sigurno", rekla je u seriji

Ne prestaje se pričati o prvom dijelu dokumentarne serije o ljubavi Harryja i Meghan i problemima s kojima se ona suočavala. Iako su događaji u seriji više-manje poznati javnosti, prvi put javno je progovorila Doria Rangland (66), Meghanina majka koja dosad nije javno davala izjave. Njezino pojavljivanje u Netflixovoj seriji izazvalo je salvu pohvala na društvenim mrežama gdje je korisnici opisuju kao 'dragulj', 'snagu' i 'čvrstu ženu'.  Dovoljno da se zapitamo, tko je Doria? 

Djetinjstvo

Doria je rođena u Cleavelandu 1956, a njezini roditelji bili su medicinska sestra Jeanette Arnold i trgovac starinama Alvin Azell Ragland. Doria je bila još beba kada su se preselili u Los Angeles, a nedugo nakon preseljenja, Jeanette i Alvin su se razveli.

Karijera

Nakon što je završila srednju školu, Doria je kratko radila kao pomoćnica makeup artististice, zatim je radila kao putnička agentica i otvorila svoju firmu koja je bankrotirala početkom 2000-ih. Nakon toga je Doria upisala fakultet i stekla zvanje prvostupnice na studiju psihologije, a zatim i diplomu socijalne radnice na sveučilištu Southern California 2011. Tri godine je radila kao socijalna radnica u ustanovi za osobe s mentalnim bolestima, a također je radila i kao instruktorica joge, držala radionice izrade nakita, a 2020. postaje ravnateljica doma za starije na  Beverly Hillsu.

Moda Veliki trend! Večernje haljine koje su posljednjih dana nosile Meghan, Kate i Amal imaju zajednički detalj

Brak

Doria se udala za Thomasa Marklea u prosincu 1979. u holivudskom hramu Paramahansa Yogananda. Upoznali su se na setu serije 'General Hospital' na kojem su oboje radili. Dobili su Meghan 1981., ali su se razišli kada je ona navršila dvije godine, a službeno razveli kada je djevojčica imala šest godina. "Nisam bio doma koliko bi trebalo", rekao je Thomas 2015. u dokumentarcu za Channel 5 i dodao: "I Doria je imala druge interese, željela se preseliti u grad i to je i učinila. Razveli smo se nakon toga, a ja sam Meghan viđao vikendima kad god bih mogao". 

Meghan je provela veći dio djetinstva sa svojom majkom u Los Angelesu i na svom blogu The Tig napisala: "Pazila je na moju sigurnost. Učila me kako se brinuti o svom tijelu. Upoznala me je s povijesti i usadila mi ljubav prema boravku u prirodi. Ona je zasijala sjeme zbog kojeg sam počela cijeniti hranu. Pokazala mi je kako biti kći. I 30 godina me je voljela. Tako jako".

Njezin današnji život

Doria stanuje u View Parku na imanju koji je naslijedila od svog oca 2011. Tijekom nastupa u seriji, prisjetila se 'izazovnih 5 godina' i trenutka kada je upoznala princa Harryja. 


'Bio je visok, zgodan muškarac s crvenom kosom. I divnim manirima. Bio je jako ljubazan. I njih dvoje su zajedno izgledali sretni - u smislu kao da su oboje pronašli onu pravu osobu za sebe", rekla je Doria. 
Osvrnula se i na interes medija za nju nakon što se doznalo za Harryjevu i Meghaninu vezu. 
"Osjećala sam se jako nesigurno. Nisam mogla prošetati svoje pse. Nisam mogla ići na posao. Uvijek bi me netko čekao, pratio me, paparazzi su me uhodili", rekla je i prisjetila se trenutka kada joj je jedan novinar prišao i pitao bi li mu za novac prodala svoju priču. Odgovorila mu je: "To je moje dijete. Nemam vam što reći". 

Stars Stigao je i novi trailer o seriji Meghan i Harryja, ovih 7 ključnih stvari već možemo iščitati iz dosad viđenog

Posjeti Miss7.24sata.hr