Moda

Veliki trend! Večernje haljine koje su posljednjih dana nosile Meghan, Kate i Amal imaju zajednički detalj

  • Meghan Markle, Kate Middleton i Amal Clooney, vole nositi elegantne i ženstvene odjevne kombinacije, kojima uvijek sve zadive
  • Na nedavnim službenim pojavljivanjima, sve tri su ipak izabrale modele haljina otvorenih ramena
  • Ženstvene modele različitih modnih brendova svaka je nosila na svoj način

Čini se da bi modeli haljina otvorenih ramena uskoro mogle preplaviti kolekcije raznih modnih brendova i više nego dosad, s obzirom na to da su ih u posljednjih nekoliko dana nosile Meghan Markle, Kate Middleton te Amal Clooney.

Tri modno osviještene dame u svojim modnim kombinacijama pojavile su se na tri različita svečana događaja te oduševile svojim modnim odabirima. 

Meghan Markle s princem Harryjem jučer je u New Yorku prisustvovala svečanoj dodjeli nagrada Ripple of Hope Award Gala, ususret skorašnjem izlasku njihove nove dokumentarne serije na Netflixu. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa primili su nagradu za ljudska prava od organizacija Robert F. Kennedy, za koju je njegova kći Kerry rekla kako ju u čast njihovom 'junačkom' otporu 'strukturalnom rasizmu' u kraljevskoj obitelji. 

Meghan Markle i princ Harry | Autor: ABACA/PIXSELL ABACA/PIXSELL Meghan Markle i princ Harry

Za posebnu priliku, Meghan je odjenula po mjeri rađenu bijelu haljinu otvorenih ramena s potpisom Louis Vuittona. Haljinu dugih rukava, koju je za nju dizajnirao kreativni direktor brenda, Nicolas Ghesquière, kako prenosi Vogue, krasio je i prorez na sredini s prednje strane. Meghan je svoju dugu kosu skupila u decentnu nisku punđu, jednu od frizura koje često nosi, a bijelu haljinu kombinirala je s crnom clutch torbicom i crnim štiklama.

Od nakita, osim visećih dijamantnih naušnica, Meghan Markle nosila je i prsten s akvamarinom, koji je nekad pripadao princezi Diani, a Meghan ga je nosila i na dan svog vjenčanja za princa Harryja. 

Kate Middleton Možda vas zanima Kate Middleton u Americi nosi uglavnom britanski dizajn, ali Chanel ipak nije zaobišla Rubrika Moda Moda

Sličan model haljine kakvu je nosila Meghan, samo nekoliko dana prije u Bostonu je nosila i Kate Middleton. Princeza od Walesa, u sklopu službenog posjeta SAD-u s princom Williamom, pojavila se na ekološki osviještenoj gala večeri i dodjeli nagrada Earthshot, koja se dodjeljuje pojedincima za njihov doprinos zaštiti okoliša, a osnovao ju je princ William. 

U skladu s temom večeri i smjernicama, po kojima su gosti trebali nositi već nošene ili posuđene odjevne predmete, Kate je odjenula jarko zelenu dugu haljinu brenda Solace London, model Sabrina, koja je iznajmljena preko online modne platforme HURR, po cijeni od 798 kuna za jedan dan. 

Kate Middleton i princ William | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kate Middleton i princ William

Haljina koja prati liniju tijela također ima otvorena ramena, a na struku ju krasi i široki pojas u istoj boji, dok sa stražnje strane na sredini ima prorez do koljena, za lakše kretanje. Kate je zelenu haljinu kombinirala s Gianvito Rossi svjetlucavima štiklama te art deco choker ogrlicom ukrašenoj smaragdima, koju je nekoć nosila i princeza Diana, budući da ju je dobila na doživotnu posudbu od kraljice Elizabete II. Njena kosa bila je stilizirana u Kateinu omiljenu frizuru raskošnih valova.

Na još jednoj svečanosti, odvjetnica za ljudska prava, Amal Clooney, sa suprugom, Georgeom Clooneyjem, pojavila se na svečanoj večeri Artist's Dinner, u čast primateljima nagrada Kennedy Center Honors, koje su ove godine dodijeljene 45. put, a slave umjetnike koji su svojim radom doprinijeli američkoj kulturi. 

Amal i George Clooney | Autor: Newscom/Pixsell Newscom/Pixsell Amal i George Clooney

Za svečanu večer u Washington D.C.-ju, Amal je odabrala glamuroznu dugu crvenu haljinu modne kuće Valentino. Raskošna haljina iz Couture kolekcije za proljeće 2022, imala je otvorena ramena te dramatični dugi plašt.

Uz haljinu, Amal je nosila dijamanti nakit te malu clutch torbicu, dok je njena kosa bila stilizirana u valove. Amal je kasnije te večeri nosila još jednu Valentinovu kreaciju, dugu haljinu sličnog modela, također s otvorenim ramenima, no ovog puta prekrivenu svjetlucavim kristalićima i šljokicama u srebrnoj boji. 

Možda vas zanima Julia Roberts sve je zabavila haljinom "na Clooneya". On se za to vrijeme borio s Amalinom haljinom Rubrika Moda Moda
 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0