Stars

Meghan Markle: sve što nisi znala o njenoj problematičnoj obitelji

Zaruke i brak ne spajaju samo dvoje zaljubljenih, nego i njihove obitelji, a u slučaju princa Harryja i Meghan Markle čije vjenčanje se bliži, gotovo je sigurno da će to u budućnosti prouzročiti gomilu problema

Harryjeva obitelji možda nije bila baš uzor ljubavi i sklada - njegova pokojna mama Diana burno se rastala od tate Charlesa, optužujući ga za preljub i iznoseći njihovu intimu u javnost - ali u usporedbi s Meghaninom, disfunkcionalni prinčevski par ispada sasvim pristojno.
Može se reći da Meghan doista ima, blago rečeno, zanimljivu obitelj: otac Tom Markle, povučeni samotnjak kojeg Meghan kaže da obožava, dok drugi tvrde da su u zategnutim odnosima i da mu nije htjela pomoći kad je otišao u stečaj, polusestra koja se očito hoće požderati od zavisti, nasilni polubrat koji mlati žene ili pak Meghanin bezočno drski bivši muž koji se, gle čuda, sprema snimiti humorističnu seriju o tome kako je to kad ti se bivša žena udala za princa.

Samantha Grant, polusestra

   | Autor: Splash Splash Sestra Samantha je najavila da piše knjigu pod znakovitim naslovom “Dnevnik sestre princeze laktašice”
Kći iz prvog braka Meghanina oca, Samantha se oglasila i prije no što su se Meghan i Harry službeno zaručili te obavijestila sve zainteresirane da upravo piše knjigu pod znakovitim naslovom “Dnevnik sestre princeze laktašice” u kojoj će, kako je ustvrdila, otkriti mnogo neugodnih detalja o Meghan.
Bivša manekenka i glumica, 53-godišnja Samantha, koja je zbog multiple skleroze osuđena na invalidska kolica, očito je vrlo ogorčena, a jednako je očito i da ne podnosi Meghan za koju je izjavila da je narcisoidna, sebična, plitka, preambiciozna i tvrda srca i da nikad nije pomogla nikome od svojih.
- Kraljevska obitelj bi se užasnula da znaju kako se Meghan ponijela prema vlastitoj obitelji - izjavila je Samantha, koja je unatoč svemu što zamjera polusestri ipak odlučila iskoristiti njezinu globalnu popularnost pa je glatko promijenila prezime u djevojačko Markle kako bi što bolje prodala knjigu koju piše. 

 

Thomas Markle, polubrat

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Meghanin polubrat, 51-godišnji staklar nedavno je proveo dva dana u zatvoru jer je pijan izmlatio svoju zaručnicu
Samanthin brat i Meghanin polubrat Thomas ne piše knjigu, ali zato novine često pišu o njemu jer 51-godišnji staklar voli popiti i raditi kravale pa je tako nedavno proveo dva dana u zatvoru zato što je na Novu godinu pijan izmlatio svoju zaručnicu Darlene Blount, kojoj je već lani u pijanstvu prijetio pištoljem (nedugo poslije Darlene je uhićena jer je ona napala njega). Prznica Thomas kaže da je poslao Meghan pismo da joj se ispriča za svoje postupke, ali tvrdi da mu polusestra bahato nije uopće odgovorila nego da je svojem odvjetniku rekla: - To je daleka obitelj i uopće ne znam te ljude.
Thomas je izjavio da ga je ta “okrutna izjava” duboko pogodila, ali i tu je Samantha imala nešto dodati.
- Ma oni nisu uopće bliski. Posljednji put su razgovarali kad je njoj bilo 12 godina - rekla je Samantha te otkrila kako je Thomas ogrezao u alkohol i drogu. I dok i Samantha i Thomas uglavnom napadaju Meghan, njihova majka, 71-godišnja Roslyn, od koje se Tom Markle rastao još 1974., stala je u obranu buduće princeze te izjavila kako se Meghan prirodno udaljila od obitelji kad je prvo otišla na studij na sveučilište Northwestern u Illinoisu, a ubrzo nakon toga krenula u glumačku karijeru koja ju je odvela u Kanadu gdje je snimala seriju 'Face'. 

 

Noelle Rasmussen, nećakinja
Meghan stranu drži i Noelle, 19-godišnja Samanthina kći iz drugog braka koja je izjavila kako njezina majka, s kojom ona ne razgovara već godinama, jednostavno mrzi Meghan iz dna duše.
- Ona je uvijek blatila Meghan, govorila najužasnije stvari o njoj cijeloj obitelji, a sad i cijelom svijetu i uvijek je bila strahovito ljubomorna na nju. Nikad joj nije iskazala ni najmanju pažnju osim ako nije trebala novac - rekla je Noelle koja je dodatno rasvijetlila idilične odnose u obitelji kad je rođenu majku opisala kao lažljivicu i optužila je da ju je zlostavljala s tadašnjim dečkom.

Ashleigh Hale, nećakinja
Samanthina kći iz prvog braka, 31-godišnja odvjetnica Ashleigh koju su, kao i njezinog brata Christophera, podigli djed i baka jer se Samantha tad borila s “osobnim problemima” (najčešće druge riječi za alkohol i drogu), također je u dobrim odnosima s Meghan kojoj je, navodno, poslužila i kao model za ulogu odvjetnice u tv seriji “Face”. Ashley će se, tvrde upućeni, svakako naći među  uzvanicima na raskošnom vjenčanju 19. svibnja.

Thomas Markle, otac
 

 | Autor: Splash Splash Meghanin otac je prije dvije godine proglasio osobni stečaj. Je li istina da mu Meghan nije htjela financijski pomoći?

 

Direktor rasvjete na serijama kao što su “Bračne vode” i “Opća bolnica” u prvom braku s Roslyn nije se iskazao ni kao muž ni kao otac. Uglavnom je radio i nije se uopće bavio djecom. No, navodno se promijenio kad se oženio s Dorijom i kad je dobio Meghan; s malenom se igrao i vodio je sa sobom na snimanje čak i nakon što se rastao od njezine majke. Ali posla je bilo sve manje i Markle je počeo gomilati dugove, što na karticama, što poreznoj, pa je naposljetku prije dvije godine proglasio osobni stečaj. Je li istina da mu Meghan nije htjela financijski pomoći? Glumica je uvijek naglašavala kako je bliska s ocem, ali ljubav je jedno, a novac drugo…

Doria Raglan, majka

 

Meghan je vrlo vezana uz majku koju je princ Harry i osobno upoznao i zatražio njezin blagoslov za brak. Ali i Doria se gušila u financijskim problemima pa je i sama otišla u stečaj još 2002. kad nije imala nikakve imovine osim 1000 dolara na računu i gomilu dugova na karticama. Kako nije mogla plaćati najamninu za stan, nekoliko puta je doslovce završila na ulici jer bi je stanodavac izbacio, ali unatoč svemu uspjela se izvući iz dugova i sad radi kao instruktorica joge i savjetica u socijalnoj službi. Meghan za mamu s ponosom kaže da je “slobodna duha” i da ju je naučila da ima obje noge na zemlji.

Trevor Engleson, bivši suprug

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Bivši suprug planira snimiti tv seriju o muškarcu kojeg je žena ostavila zbog princa.
Meghan Markle navodno se hladnokrvno razvela od prvog supruga, producenta Trevora Engelsona tako da mu je vratila zaručnički i vjenčani prsten - poštom! Par je bio u vezi više od šest godina, vjenčali su se u rujnu 2011. u Ocho Riosu na Jamajki, uz litre pive i ruma koje su zajedno sa stotinjak uzvanika veselo ispijali puna četiri dana, ali Meghan je sve više zanemarivala muža kako se sama probijala u filmskom i tv svijetu. Na kraju mu je 2013. vratila prsten, dajući mu do znanja da je njihovom braku kraj. Engleson je očito još ljut na nju jer joj se sprema osvetiti tako što planira snimiti tv seriju o muškarcu kojeg je žena ostavila zbog britanskog princa.

 

Photo: Splash

Komentari 0