Koji dio Božića najviše voliš - prema astrolozima

Thinkstock / Spencer Davies
To je najljepše doba godine - i to iz mnogo razloga. Otkrivamo tvoju omiljenu stvar kod Božića, prema tvom horoskopskom znaku! I tko zna, možda ćeš se složiti s nama
Vidi originalni članak

Neki jednostavno obožavaju božićne blagdane, a neki ih baš i ne vole. Neki u tim blagdanima gledaju tradiciju i vjeru, a neki gozbe i darivanje. Neki idu u crkvu, drugi u klubove. I mogle bismo tako dalje nabrajati barem do Badnjaka… Međutim, svakom horoskopskom znaku jedna se stvar u vezi Božića osobito sviđa – otkrivamo koja…

Ovan: voliš blagdanske svečanosti i svo to šarenilo

Možeš se ili ne moraš boriti protiv toga, ali ne možeš poreći da uživaš u svoj toj blagdanskoj gunguli. Također uživaš u stavljanju božićnih lampica, adventskim sajmovima, kolačićima, iću i piću, a nakon koje čaše kuhanog vina nije ti strano ni zapjevati pokoju božićnu  pjesmu. 

Bik: božićni deserti

Bilo da ih pečeš ili jednostavno testiraš slatkoću, ti živiš za božićne poslastice. S obzirom na tvoj vladajući planet Veneru, također ćete uživati u božićnim te brojnim senzualnim užicima općenito.

Life&style Što pokloniti za Božić? Evo što kaže horoskop!

Blizanci: otvaranje poklona na božićno jutro

Znatiželja je ubila blizance. Ako bi mogli pronaći snage da prestaneš njuškati naokolo i pronaći svoje poklone neraspakirane svake godine, onda bi sigurno uživala u božićnom jutro još više. Da, ne. Nema veze.

via GIPHY

Rak: božićni kućni videozapisi

Činjenica je da nema ništa što rakovi vole više od sjećanja s voljenima. U stvari, slušanje božićne glazbe, dok ukrašavaju dom, već je tradicija.

Lav: božićna kupovina za ljude koje volite

Ima puno stvari koje ljudi ne znaju o tebi, a jedna od njih je da se tvoje srce napuni radošću ako izmamiš osmijeh voljene osobe . Ti si također veliko dijete u srcu, pa što više igračka kupuješ, to bolje.

Božić Božićne kuglice s bočicom džina: znamo gdje ih kupiti kod nas

Djevica: miris bora

Osim elegantnih detalja za profinjene blagdane, ne možeš poreći da si zemljani znak, s brojnim zemljanim užicima, poput čarobnog mirisa borova. Zapravo, vjerojatno imaš još i nekoliko mirisnih svijeća.

Vaga: nabava originalne ambalaže za poklone 

Ne postoji ništa što voliš više od kupovine papira za omatanje. U stvari, možeš pronaći najluđe i najotkvačenije uzorke svake godine - i na neki način ih savršeno uklopiš ispod jelke. 

Škorpion: pisanje božićnog popisa

Činjenica je da znaš što želiš Dakle, imaš popis stvari koje planiraš tražiti od "Djeda Božićnjaka", tj. partnera, obitelji… 

via GIPHY

Strijelac: voliš snijeg

Voljela bi vidjeti snijeg najmanje jednom godišnje, a putovanje sa svojim najmilijima tijekom praznika je uvijek opcija. Naravno, uključeni su skijanje te ostale snježne radosti. 

LIFESTYLE Jesi li ih poslušala? Ovo su najbolje nove božićne pjesme!

Jarac: oblačenje u Djeda Božićnjaka

Nisi "svečani" tip; premda svakako volite božićne tradicije, a i tvoji roditelji su to radili za tebe svake godine. Dobro ti stoji božićna odjeća. 

Vodenjak: hladno vrijeme 

Znamo da si zračni znak, ali jesi li znala da je tvoj znak najhladniji među svim zračnim znakovima? Razmisli o šetnji po parku dok je temperatura ispod ništice.  

Riba: ostavljanje mlijeka i kolačića za Djeda Božićnjaka

Živiš za čaroliju Božića, ribice. Odbijaš vjerovati da Djed Božićnjak i njegovi sobovi ne dolaze više vašoj kući, svake godine na Božić. Kako god, malo mlijeka i kolačića nikada ne šteti.  

Posjeti Miss7.24sata.hr