Gospodin Savršeni ima svoje favoritkinje uoči ceremonije ruža. Koje djevojke bi večeras mogle ostati bez ruže?

RTL
Vidi originalni članak
  • Uoči ceremonije dodjela ruža, neke su djevojke imale priliku za spoj s Gospodinom Savršenim, i posebno ga oduševile
  • Toni je rekao kako Danijela zrači seksepilom: "Da ja gledam show na televiziji pomislio bi 'Ova će rastrgati ovog znanstvenika'
  • U showu je ostalo 15 djevojaka, a neke od njih neće dobiti ružu na večerašnjoj ceremoniji

Proteklog tjedna neke od djevojaka koje se bore za naklonost Gospodina Savršenog, Splićanina Tonija Šćulca potaknule su i ljubomoru drugih kandidatkinja. Napeto će zasigurno biti i večeras, kada preostalih 15 kandidatkinja očekuje ceremonija dodjele ruža i koktel party. Djevojke koje ostanu u vili, narednih dana uživati će sa savršenim u Istri. 

Stars Gospodin Savršeni na meti kritika: "On izgleda kao Harry Potter za siromašne, a žene se ponižavaju"

Dok je Janet prepričavala svoj spoj na automobilskom poligonu punom adrenalina i kansijem intimnijem ostatku večeri gdje su si ona i gospodin savršeni oslikavali tijela vratila se u kuću vidno raspoložena i s ushićenjem prepričavala spoj. Pjevačica Olivera rekla je kako ona u ništa što je Janet ispričala ne vjeruje.

Nije joj bilo drago ni što je Polina imala spoj s Tonijem u jacuzziju, te je prokomentirala "kako bi i ona dobila ružu da se skinula". Seksepilom je Tonija oduševila i Danijela za koju je rekao kako je cijela seksi: "Ja da gledam show pomislio bih - ova će rastrgati ovog znanstvenika!", rekao je. Janet, Karolina, Maria, Danijela i Polina svoj su ostanak već osigurale i dobile ružu, a sve one djevojke koje nisu dobile svoju ružu, morat će proći još jednu napetu ceremoniju ruža. 

Krenuo je 'Gospodin Savršeni'; kemija se već dogodila, a gledatelji su odlučili i koga neće voljeti

U showu je ostalo 15 djevojaka, a za neke od njih gospodin savršeni večeras neće imati ružu i tu za njih prilika za osvajanje Tonijeva srca završava. "Dečko stvarno ne izgleda loše, ali od ovih cura ni jedna mu ne paše. Možda jedna od onih koje nisu toliko nakaradne i glasne. Pa ove sve ga pojedu za doručak,ručak i večeru, ali takve se sviđaju takvim likovima. Nadam se da će dobro izabrati", napisala je jedna gledateljica. 

Life&style Gospodin Savršeni izbacio još jednu kandidatkinju, a evo tko ga je oduševio u - badiću!

A ovih dana nagađa se kako se već zna tko je pobjednica showa. Naime, 23-godišnja studentica iz Kutine, Ela Sučić, na Instagramu je podijelila niz fotografija s misterioznim muškarcem kojeg je jednostavno izrezala s fotki, a kako se na nekima vidi ruka i malo kose njenog pratitelja, neki su uvjereni da je riječ o Toniju te da ove fotografije odaju da je Ela pobjednica ove sezone Gospodina Savršenog.

Drugi su pak sigurni da na fotografijama nije Toni te da one otkrivaju da je Ela pronašla ljubav s nekim drugim, i želi da identitet misterioznog muškarca i dalje ostane tajna. Tko će dobiti svoju ružu, pogledaj večeras u novom nastavku showa u 21.20 sati na RTL-u.

Posjeti Miss7.24sata.hr