Evo kako će ti prema horoskopu izgledati prvi vikend u novom desetljeću

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Stigao nam je prvi vikend u godini, ali i prvi vikend u novom desetljeću
  • Otkrivamo što su svakom od znakova zvijezde predvidjele za naredna tri dana
  • Dok će Ovnovi biti posvećeni sebi, Škorpioni i Rakovi će težiti zabavi, a Lavovi se neće moći odvojiti od posla

Pred nama je prvi vikend novog desetljeća, a što je najbolje od svega, zahvaljujući blagdanu Sveta tri kralja, traje čak tri dana! A što nam to slijedi u njemu otkriva nam specijalni horoskop koji pokriva razdoblje od danas, 3. siječnja sve do ponedjeljka, 6. siječnja. Dok će neki znakovi biti okrenuti sebi i vrijeme provoditi u vlastitom društvu, drugi će pak žudjeti za zabavom i akcijom te težiti većim okupljanjima. Što su zvijezde prognozirale za tvoj znak donosimo ti u nastavku:

Zvijezde kažu Horoskop: u 2020. godini će se ovi horoskopski znakovi blisko povezati

1. Ovan

Nastojat ćeš ukinuti sve što blokira ili umanjuje tvoje samopoštovanje i samopouzdanje. Pravo je vrijeme da sebe postaviš na prvo mjesto i započneš se brinuti o sebi. To nitko drugi ne može učiniti umjesto tebe već je to nešto na što se moraš odlučiti sama. Zvijezde su jasne u svojoj poruci - prvoga vikenda 2020. godine budi posvećena sebi i onome što voliš.

2. Bik

Godina nije mogla bolje početi, a takav će biti i prvi vikend novog desetljeća. Možda ćeš se na trenutke biti osjetljivija nego inače te biti sklona promjenama raspoloženja, no znaj da su one prolazne. Za vikend uradi nešto za sebe i počasti se onime što voliš, bila to hrana, dobra knjiga ili novi komad odjeće. Zaslužila si!

3. Blizanac

Ovog vikenda bit ćeš izuzetno intuitivna i perceptivna ovaj vikend! Dobro će ti ići predviđanje situacija pa možda nije loše odluka okušati se u igrama na sreću. Iako si inače sklona društvenim okupljanjima, ovog ćeš vikenda trebati izdvojiti više vremena za sebe. I to je sasvim u redu.

via GIPHY

Mljac! Vrhunske kuharice! Kod pripadnica ova 4 horoskopska znaka se uvijek najbolje jede

4. Rak

Ovo je tvoj vikend! Izađi iz kuće u svijet i proširi svoje vidike. To može biti jednostavno poput kave ili ručka s prijateljima, posjeta muzeju ili odlaska u noćni provod. Mnoštvo je izbora, a ideja je samo jedna - zabavi se!

5. Lav

Premda je vikend rezerviran za odmor i zabavu, Lavovima će sasvim suprotno biti idealan za - posao! Iako je obično dobra ideja napustiti ured vikendom, možeš napraviti izuzetak i igrati se s idejama, mogućnostima i snovima o budućnosti u vezi s tvojim poslom i načinom na koji želiš da se stvari odvijaju. 

6. Djevica

Nova godina, nove avanture! Osmisli planove za nešto zabavno, nešto što uključuje kreativni izraz ili umjetnost i idealno, nešto u čemu se do sada nisi okušala. Kreni ovog vikend na malu avanturu ili kratki izlet, a osim što ćeš uživati u novim krajolicima oni će ti omogućiti da pronađeš emocionalno ispunjenje.

via GIPHY

Life&style Kineski horoskop za 2020. – evo kako će ti izgledati godina štakora

7. Vaga

Vrijeme je za romantiku! Ako nisi isplanirala romantični bijeg još uvijek nije kasno za to. Ovog vikenda stavi svoju vezu na prvo mjesto te budu usmjerena na svog partnera. Slobodne Vage ovaj vikend trebaju posvetiti druženju s prijateljima.

8. Škorpion

Okruži se s ljudima! Ovog vikenda nemoj biti sama već pozovi prijatelje na druženje. Smijeh i dobra zabava bit će ti prijeko potrebni. A što je bolje od toga da prvi vikend ovog desetljeća prođe u dobrom raspoloženju.

9. Strijelac

Prvi vikend 2020. godine neka bude rezerviran za odmor i uživanje! Rezerviraj si spa dan, masažu, ili bilo što drugo što vraća vam energiju, vitalnost i duh. Odmorne i svježe bit ćete poletne za radne izazove pred vama.

via GIPHY

Life&style Pleši kao da te nitko ne gleda: Top 6 najseksi scena koje ostavljaju bez daha

10. Jarac

Učini sebi uslugu i iskoristit vikend!  Zaroni u kreativnost, vježbaj, izlazi...daj si oduška! No, nikako nemoj uroniti u kolotečinu i vikend provesti u izležavanju. Aktivan odmor je u ovom slučaju najbolji odmor!

11. Vodenjak

Ovo je idealan vikend da se usredotočiš na svoj dom, kuću i ljude do kojih ti je stalo. Pripazi na kućne projekte i poslove oko kuće. Također, počasti se slasnom večerom kod kuće, pripremi domaća jela te se prepusti gledanju nečega zabavnog na TV-u i uživaj u mirnom vremenu u svom malom kutku Univerzuma. 

12. Riba

Ako si sastavila listu prioriteta za ovu godinu, vrijeme je da se suočiš s njom odmah na startu! Započni s realizacijom vlastitih želja i u novu godinu kreni s novim planom. Pravo je vrijeme za promjene!

Posjeti Miss7.24sata.hr