Ella Dvornik pokazala kako izgleda sada kad je smršavila 9 kilograma, a kako je izgledala ovog ljeta

Instagram@propertybrothers Ella Dvornik-Pearce
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik-Pearce pohvalila se kako je sretna sa svojom trenutnom figurom, no nada se da će se do ljeta - udebljati
  • "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana" recept je za uspjeh Elle Dvornik koja je u kratkom videu pokazala kako je izgledala ljetos i sada
  • Ella je izgubila 9 kilograma, a do ljeta želi dobiti na mišićnoj masi i sigurni smo da će joj to poći za rukom 

Naša influencerica Ella Dvornik-Pearce posljednjih mjeseci predano radi na svojoj figuri i dostiže svoj cilj. Podijelila je svoju transformaciju u kojoj je izgubila 9 kilograma, pokazavši kako je izgledala ovog ljeta i kako izgleda sada. A nada se da će do ljeta vaga pokazivati više, ali tako da dobije na mišićnoj masi. "S 63 na 54; s ljeta na zimu. A iduće ljeto se nadam opet višku kila, al' u mišićima", napisala je Ella u opisu videa.

Stars Ella Dvornik proslavila 31. rođendan i objavila video vrućeg plesa kraj Charlesa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Jesi koristila koje dodatke prehrani, suplemente ili kako se to već zove uz vježbe i zdravu hranu?", upitala ju je jedna pratiteljica, a Ella je odgovorila: "Da koristim i carnitin i kreatin prije treninga. Fat binder prije obroka i pijem proteine u prahu s mlijekom od lješnjaka." Video je odmah dobio mnoštvo komentara: "Top si , mamasita", "Znači brutalno izgledaš! Brutalnooooooo!!! Sad krećem i ja!!!!", "Tako se to radi, zimi se priprema tijelo za sljedeće lito."

"Ovo je već neka druga dimenzija. Zaista nije stvar kila, mišići, naravno, definirani. Ali ća meni najviše upada u oči jest držanje ramena, kralježnica... baš onako top topova. Sigurno se i puno bolje osjećaš. Da skratim, izgledaš zdravo, zadovoljno i dovoljna samoj sebi. Ma divota. Ovo je pohvalno uz dvije male balavice... kapa do poda... nastavi jače, žešće... za sebe... ma i inače si mi skroz simpa i ludo opičena šinjorina", samo su neki od komplimenata Elli.

Ella Dvornik: "Pukli su mi silikoni. To je obični žele, što da ti kažem!"

Nedavno se pohvalila novim izgledom no i napisala kako mrzi teretanu, ali jako je dobar osjećaj vidjeti rezultate na tijelu, što je motivira da nastavlja dalje. Na pitanje "Kako?", Ella kaže: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana". Za njezinu liniju zaslužna je trenerica Maja Davašić koja je ne pušta kući sve dok ne odradi cijelih sat i pol vježbanja. "Mrzim ići u teretanu, al' je brutalan osjećaj probudit se ujutro i vidjet rezultate", napisala je Ella uz fotografiju svog trbuha. Pored nje stavila je fotografiju svog "ciljanog trbuha" kakvom se nada nakon par godina vježbanja.

Stars Ella Dvornik objavila urnebesan video: Evo kako Charles uči hrvatski jezik!

Posjeti Miss7.24sata.hr