'Dosje Ipcress': Britanska špijunska serija prava je siječanjska poslastica na Pickbox NOW

Pickbox NOW
Vidi originalni članak
  • Vjerojatno ne postoji bolji mjesec u godini za binganje omiljenih filmova i serija od siječnja
  • Jedan od boljih prijedloga stiže sa Picbox streaming platforme, a radi se o britanskoj špijunskoj triler seriji
  • Serija je adaptacija romana 'The Ipcress File' Lena Deightona iz 1962., ali priča je opsežno prerađena

Siječanj je idealan mjesec za binganje omiljenih filmova i serija. Početak godine i ne mora biti pretjerano depresivan pošto nam streaming servisi serviraju hrpu odličnog sadržaja za gledanje. Topla dekica, omiljeni napitak i duge večeri uz televizor i odlične sadržaje ne zvuči nimalo loše. 

Life&style Ovih 10 serija nam stiže u 2023. i već im se jako veselimo

Jedan od boljih prijedloga stiže i sa Pickbox streaming platforme. Britanska špijunska triler-serija 'Dosje Ipcress' na Pickbox NOW stiže 16. siječnja. Smještena u 1963. godinu, za vrijeme hladnog rata, ova serija oduševit će sve obožavatelje krimića i špijunskih serija.

Serija je adaptacija romana 'The Ipcress File' Lena Deightona iz 1962. Priča je opsežno prerađena, radnja i neki likovi radikalno su izmijenjeni te je dodano mnogo novog materijala, čineći TV seriju značajno drukčijom od Deightonova originala.

Life&style 6 odličnih knjiga koje su postale hit serije kojima se veselimo u 2023. godini

U središtu priče je Harry Palmer, bivši krijumčar koji nevoljko postaje špijun i nađe se u središtu opasne tajne misije u kojoj mora upotrijebiti svoje veze kako bi pronašao nestalog britanskog nuklearnog znanstvenika. Radnja nas je dovoljno zaintrigirala pa će 'Dosje Ipcress' biti jedna od serija na našem popisu za siječanj.

Posjeti Miss7.24sata.hr