Bottega Veneta prodaje ogrlice za 11.000 kuna koje izgledaju poput telefonske žice, svi ih zezaju

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Nova paleta nakita tvrtke Bottega Veneta postala je predmetom internetskog ismijavanja
  • Kupci se rugaju talijanskoj marki zbog nedavno objavljenih ogrlica, narukvica i naušnica - čija je cijena između 3 i 11 tisuća kuna - a koje su oblikovane poput žica fiksnog telefona
  • Stranica Diet Prada potpirila je vatru kada je objavila usporedbu ove ogrlice i telefonskih kablova dostupnih na eBay-u za svega 30-tak kuna

Ljudi koji su odrasli u eri fiksnih telefona bez problema će prepoznati uvijeni telefonski kabel koji je luksuzna modna kuća Bottega Veneta sada prisvojila kao ogrlicu. Namotana ogrlica na web mjestu talijanske modne kuće prodaje se za nevjerojatnih 2.000 dolara, što je oko 11.200 kuna!

Zavojita ogrlica Bottega Veneta, izrađena od emajliranog srebra, podigla je prašinu na društvenim mrežama. Ogrlica je prvi put privukla pažnju nakon što je sliku podijelila Diet Prada. Zloglasni modni čuvar Diet Prada objavio je usporedbu Bottegine ogrlice i telefonskih kabela pastelnih boja dostupnih na eBayu za svega - 5 dolara (32 kune).

Upadljiv i velik nakit popularniji je nego ikad, a pridružio mu se i novi trend: bubble prstenje

"Bottega je novi Vetements ", stoji u naslovu, a fotografija je na Instagramu prikupila stotine ogorčenih komentara.
Inače, Diet Prada je Instagram profil koji djeluje kao modni čuvar u misiji prozivanja dizajna copycat-a, a na svom je putu prikupio prilično velik broj sljedbenika kako bi razotkrio modne prljave igre.

Moda Torbice, cipele, nakit, sunčane naočale... Koji je modni dodatak idealan za tvoj horoskopski znak

Internet reagira na skupocjeni novi nakit marke Bottega Veneta

Nakon što je Diet Prada podijelila post na svojoj stranici, isti je trenutak postao viralan i uspio prikupiti više od sto tisuća lajkova. Korisnici interneta otvorili su odjeljak za komentare kako bi ismijali luksuznu marku zbog prodaje ogrlice nalik telefonskim kablovima za tako veliku cijenu.

"Oni zapravo samo posežu za smećem i stave cijenu od 2 tisuće za što god", napisao je jedan korisnik Instagrama.

miss7 magazin Daniel Lee ušetao je na modnu pozornicu i donio renesansu ''uspavanom divu'' Bottegi Veneti

"Moram znati je li je netko stvarno to kupio za 2 tisuće dolara", rekao je drugi, dok je treći primijetio: "Nije krađa, to je pljačka!"
Stotine korisnika Instagrama brzo su prokomentirale vlastite stavove o skupocjenom nakitu. "Tko će to dovraga kupiti, netko tko se nikada nije susreo sa fiksnim telefonom i vidio njegov kabel?" jedna je osoba napisala, dok je druga istaknula da mnogi dizajneri i obrtnici uspijevaju naplatiti daleko manje od 2.000 dolara za ručno izrađene predmete.

Da bude zanimljivije, ogrlica je dostupna u tri boje - zelenoj, bijeloj i lavandi. Kupci je također mogu upariti s odgovarajućim spiralnim naušnicama za 800 dolara, što je oko 5.000 kuna ili spiralnim prstenom od 3.000 kuna. Moramo priznati da nas je talijanska modna marka dobro nasmijala!

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Posjeti Miss7.24sata.hr