Blagdanski Oreo set savršen je poklon za sve ljubitelje slatkiša. A hvataljka za kekse je hit!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • U predblagdansko vrijeme počela su se pojavljivati posebna izdanja omiljenih slatkiša
  • Oreo je predstavio blagdanski paket koji sadrži zanimljive stvari
  • Unutar njega možeš pronaći šalicu, paket od 6 keksa, ubrus, stalak za kekse i hvataljku

Svake godine sve veći broj brendova slatkiša pripremi blagdanske pakete koji su uvijek prepuni iznenađenja. Ni ova godina nije iznimka, a jedan paket nas je posebno oduševio.

Recept Taaako slasno! Donosimo ti recept za osvježavajući Oreo cheescake

Radi se o Oreo božićnom paketu koji sadrži paket od 6 keksa, šalicu, ubrus s motivom Orea, stalak u kojem ti keksi mogu stajati te hvataljku u slučaju da ti keks upadne u mlijeko. 

Tvorci ovog paketa su mislili na sve pa čak i na one koji svoj Oreo keks vole jesti uz mlijeko. Svi znamo da nam se nemali broj puta dogodilo da nam je keks ostao, odnosno upao u mlijeko pa smo razbijali glavu kako ga izvući, a da ga još više ne smrvimo. Zato ti sada može poslužiti hvataljka koja će riješiti sve tvoje probleme. 

Life&style Novi, ružičasti Oreo keksi stvarno su nam popravili dan!

Ovaj paket koji nam se odmah našao na listi želja, otkrio nam ga je Instagram profil pod nazivom Candy Hunting. Ime ovog paketa je ''Oreo Dunking Kit'' i on je sve što ljubitelj ovog ukusnog keksa može poželjeti. Ovaj paket još uvijek nismo pronašli u našoj blizini, no čim ga vidimo ne sumnjamo kako ćemo se njime razveseliti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr