Za savršenu jesensku manikuru Jennifer Lopez je odabrala ovu crvenu nijansu essie laka za nokte

Instagram @jlo Jennifer Lopez manikura
Vidi originalni članak
  • U jesenskim manikurama najčešće prevladavaju tamnije i zagasite nijanse, a predivnu raskošnu boju odabrala je i Jennifer Lopez
  • Bogatu bordo boju na noktima, JLo je nosila na modnoj reviji Ralph Lauren za proljeće 2023.
  • Savršena tamna bordo nijansa brenda Essie predivno se istaknula na kratkoj, sjajnoj manikuri

Jennifer Lopez uvijek nosi najpoželjnije nijanse sezone na svojim noktima pa tako ni njena posljednja manikura nije iznimka. Na Ralph Lauren modnoj reviji za proljeće 2023 u Los Angelesu, Jennifer Lopez pojavila se u elegantnoj Ralph Lauren crnoj haljini s tankim prugama i crnim šeširom Nick Fouquet, ispod kojeg je njena kosa bila stilizirana u savršene uvojke. Kao savršen dodatak cjelokupnom outfitu, Jennifer je na noktima imala tamnocrvenu manikuru koja je idealan odabir za jesensku sezonu.

Manikura Jennifer Lopez djelo je celebrity manikurista Toma Bachika, koji je na svojem Instagramu otkrio o kojoj se nijansi radi te kako je savršeno sjajna manikura postignuta. "Prekrasno, klasično i minimalističko je bio smjer u kojem smo željeli ići i nokti su to morali zaokružiti. Odlučili smo se za Essie Bordeaux kako bismo to postigli! Kratki, snažni i prirodno oblikovani nokti pomogli su da se boja istakne."

PROMO Les Mains je novi walk-in nail studio koji bez dvojbe predstavlja ekskluzivnu spa oazu u centru Zagreba

Zatim je objasnio kako je prvo pripremio i očistio nokte, nanio bazni sloj laka, dva sloja Essie Bordeaux nijanse, a zatim završio s nadlakom za visoki sjaj.

Iako se ova raskošna nijansa čini posebno primamljivom u jesen, također ju možemo nositi i u nadolazeće blagdansko vrijeme, za dašak klasičnog looka na noktima.

Beauty 10 manikura za vjenčanje - jer prsten nije jedino što mora zablistati na ruci
 

Posjeti Miss7.24sata.hr