Life&style

Les Mains je novi walk-in nail studio koji bez dvojbe predstavlja ekskluzivnu spa oazu u centru Zagreba

U vremenu kad lijepi nokti i savršena manikura nisu samo estetski ukras već i ogledalo osobne njege i životnog stila, posebno nas veseli što je Zagreb bogatiji za novi walk-in nail studio u kojem će žene, ali i muškarci te djeca moći uživati poput holivudskih zvijezda.

Novootvoreni nail studio Les Mains koji se nalazi u samom centru Zagreba, u secesijskoj zgradi, na adresi Jurišićeva 26, nudi kompletnu uslugu uređenja noktiju poznatih svjetskih i ekskluzivnih brendova s kojima se do sada nismo imali prilike susresti. Već na prvi pogled neodoljiv, ovaj studio ističe se savršeno balansiranim spojem zdravlja i ljepote, koristeći vegan i cruelty free proizvode.

 | Autor: Les Mains Les Mains

Osim CND Shellaca koji je jedan od vodećih svjetskih brendova kad je riječ o manikuri, Les Mains može se pohvaliti i Nailberry lakovima kao i Margaret Dabs proizvodima koji se ekskluzivno mogu isprobati i kupiti baš u ovoj, novoj glamuroznoj spa oazi. Riječ je o engleskom brandu i proizvodima koje koristi kraljevska obitelj, a do sada smo u njima mogli uživati samo u nekim od najboljih SPA hotela poput Four season, St. Regis, Ritz Carlton, ili Mandarin Oriental. Mnoge poznavateljice ovog londonskog brenda upravo će zato razveseliti vijest da od sada i u centru Zagreba mogu kupiti neke od ovih proizvoda, uključujući hvaljeni Margaret Dabs best seller - Anti age serum za ruke.

 | Autor: Les Mains Les Mains

Prostor koji se proteže na 120 kvadrata i dva kata sastoji se od osam radnih jedinica za manikuru i pedikuru. Cjelokupan projekt predstavlja savršen spoj luksuza, ugodnosti i sigurnosti, a potpisuju ga OCD arhitekti. Nježni i ugodni tonovi boja djeluju smirujuće, a predivan interijer i pomno birani detalji oduševljavaju na prvi pogled, navodeći vas da se u potpunosti prepustite posebnim spa ritualima koje nudi. Već na samom ulasku očekuje vas čaroban i opuštajući doživljaj luksuznih nota Dr.Vranjes mirisa koji će probuditi vaša osjetila. Posebno biran miris ambijenta ulazak je u zonu opuštanja i potpuno spa iskustvo, a masaža ruku ili nogu stručnjakinja koje su iskustvo stekle u nekim od najboljih salona u Dubaiju, sastavni je dio tretmana za doživljaj potpuno umirujućeg rituala. Za vrijeme tretmana ili čekanja moći ćete se opustiti uz čašu prosecca, kave ili čaja, dok vaša najslađa pratnja može uživati u dječjoj manikuri s Nailberry lakovima pogodnim i za najmlađe beauty znalce.

 | Autor: Les Mains Les Mains

Visokokvalitetni lakovi za nokte brenda Nailberry nisu testirani na životinjama, veganski su, dugotrajni i imaju visoki sjaj, a također ih možete kupiti u Les Mains. Muška manikura već odavno nije tabu tema, a Les Mains ponosno ističe upravo tu uslugu. U zavidnoj paleti usluga koje ovaj studio nudi, posebnu pažnju odvlači kozmička pedikura. Estetsko uređivanje noktiju i stopala uz opuštajuću toplu kupku, bogati kremasti piling i losion za stopala, lakiranje noktiju CND Shellac trajnim lakom te ritual toplim ručnikom završava se kozmičkom masažom s uljima te ‘Rose Quartz’ kristalima iz Los Angelesa. Riječ je o kristalima koji su osvojili cijeli Hollywood pa ne čudi što upravo njih koriste i najpoznatiji svjetski celebrityji.

 | Autor: Les Mains Les Mains

Inovativnost, impresivan pristup, ekskluzivna ponuda i savršena usluga razrađena i do najsitnijeg detalja, predstavljaju sliku cjelokupnog doživljaja koji će privući brojne koji traže mjesto za njegu, uživanje i opuštanje vraćajući se ponovno sa željama za vrhunski nail tretman.

 | Autor: Les Mains Les Mains

Les Mains je klijentima i klijenticama dostupan radnim danom od 9 do 20 sati te subotom od 8 do 16 sati, a pronaći ga možete i na istoimenoj Instagram i Facebook stranici.

Photo: Les Mains