Moda
Lejla Filipović

S bijelom košuljom Lejla Filipović složila je dva vrlo različita stylinga: casual i svečani

  • Lejla Filipović trenutno uživa u posjetu Trstu
  • Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija u outfitu koji nam se posebno svidio
  • Lejla je u svojoj modnoj kombinaciji spretno spojila omiljeni klasičan komad s trendi odjevnim komadima

Uvijek elegantna i ženstvena, Lejla Filipović uspjela je i casual kombinaciju za posjet Trstu učiniti posebnom. Lejla je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila kako uživa u predivnom talijanskom gradu, a jednom je fotografijom čestitala rođendan svojoj sestri, Ameli Vukotić. Na storyjima je podijelila videa i fotografije znamenitosti grada i hrane.

Objavila je i fotografiju u odličnom ležernom outfitu, koji nam se čini savršenim za šetnju i razgledavanje grada. Klasičnu kombinaciju Ralph Lauren bijele košulje i uske crne suknje do koljena, Lejla je upotpunila trendi modelom crno-bijelih tenisica i većom torbom konjak boje.

Lejla Filipović Možda vas zanima Lejla Filipović u posljednje vrijeme nosi dosta Silk & Cashmere komada. Riječ je o turskom brendu... Rubrika Moda Moda

Lejla je svojoj modnoj kombinaciji dodala i trend svezane košulje, čime ju je skratila te naglasila struk.

Lejlu smo nedavno mogli vidjeti u još jednoj zanimljivoj modnoj kombinaciji, u koju je također bila uključena bijela košulja, gdje ju je taj put, prilikom posjeta Barceloni, kombinirala s crno-bijelom suknjom na pruge ukrašenoj zelenim lišćem te ljubičastim baršunastim sandalama!

Možda vas zanima Marijana Batinić postala je plavuša, a prisjetili smo se i ostalih brineta kojima je ta promjena savršeno legla Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @lejla.filipovic

Komentari 0