Uz ova tri tretmana lako ćeš postići da ti kosa izgleda kao da si netom izašla iz salona

Pinterest/miss7
Vidi originalni članak
  • Lijepa i njegovana kosa san je mnogih žena, no nerijetko se postizanje toga pretvori u noćnu moru
  • Česti posjeti frizerskom salonu iziskuju veće izdatke pa smo nerijetko prepuštene same sebi
  • Donosimo tri sjajna proizvoda uz pomoć kojih u kućnoj radinosti možeš izvesti tretmane kao iz frizerskih salona

Sve mi sanjamo o kosi koje će izgledati kao da je iz salona premda je njegovale u vlastitom domu. U nastavku ti otkrivamo tri proizvoda uz pomoć kojih ćeš postići da tvoja kosa izgleda zamamno, a bez da si pritom uložila mnoštvo novaca. A kada smo kod njege kose u vlastitom domu, uz pomoć ovog kućnog testa možeš li otkriti gubiš li previše kose, dok će ovdje možeš prisjetiti osam trikova koji će ti biti od velike pomoći ako sama bojaš kosu.

Beauty Vrijeme je za promjenu: Ovih 5 boja kose učinit će da izgledaš barem 10 godina mlađe

Naglasi boju uz pomoć sjajila

Kad boja počne blijedjeti, saloni nude skupu glazuru koja taloži pigment kako bi joj vratili živost. Ali slične rezultate možeš dobiti i kupnjom univerzalnog preparata s prozirnim sjajem koji tvoju kosu čini podatnijom, a boju naglašenijom. Osim univerzalnog prozirnog sjajila, dostupna su i ona specijalizirana za pojedine nijanse koja će ti pomoći da kosi vrati željeni izgled.

Primjer: John Frieda (Amazon, oko 56 kuna)

Hidratiziraj vrhove uz pomoć maske

Tretmani dubinske hidratizacije kose koji se provode u frizerskim salonima mogu biti iznimno skupi. Naravno, već nam je dobro poznato kako maske mogu biti iznimno hranjive za našu kosu, a uz pomoć jedne uspješno ćeš svojim vlasima osigurati i dovoljnu razinu vlažnosti. Riječ je o hranjivoj, samozagrijavajućoj turban maski koja sadrži korisne sastojke poput keratina i arganovog ulja, a koja uspješno njeguje tvoju kosu vraćajući joj toliko željeni zdrav izgled.

Primjer: Balea (Dm, 19,90 kuna)

Eksperiment Kosu je dva tjedna ispirala samo hladnom vodom. Rezultat ju je iznenadio

Ukroti kovrče pod tušem

Skupi keratinski tretmani u salonu uspješno zaglađuju našu kosu, no postoji li proizvod koji nam u tome može pomoći i u kućnoj radinosti. Neželjeno kovrčanje kose možemo spriječiti ako u svoj šampon dodamo 'booster' od arganovog ulja, a cijeli ovaj postupak moguće je izvesti za vrijeme tuširanja.

Primjer: Garnier (Amazon, oko 40 kuna)

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr