Tamnocrveni ruž je zimski klasik. Donosimo 11 ideja kako ga uklopiti u makeup

Instagram @mrdanielmakeup
Vidi originalni članak
  • Crveni je ruž nezaobilazan u svečanim trenucima, a posebno lijep odmak od klasike je onaj u zagasitim i tamnim tonovima
  • Sjajni, metalik ili mat samo su neke od brojnih opcija, i sve izgledaju jednako primamljivo
  • Od minimalističkih lookova s usnama u prvom planu do dramatičnih s jednako raskošnim nijansama na očima, izdvojili smo one najzanimljivije

Crveni ruževi kao stvoreni su za svečane, blagdanske dane, a ove su sezone više no ikad prije popularne tamne, zagasite, bordo nijanse. Usne u boji crnog vina zanimljiva su alternativa svima onima koji tragaju za dramatičnim i profinjenim izgledom, a zasitili su se jarkih crvenih nijansi. Jednako zanimljivo usne u ovim tonovima izgledaju uz minimalistički make-up na ostatku lica, ali i uz nešto hrabrije i ekspresivnije lookove upotpunjene sjajem, šljokicama, drugim bojama pa čak i kristalićima. Pronašli smo one najbolje među kojima će svatko bez puno muke pronaći svoj omiljeni! 

Blagdanski štih bordo usnama jednostavno možemo dodati uz nekoliko kristalića na očima. Tople zlatne nijanseodlično će pristajati  toplini kristalića, no jednako će atraktivno izgledati i u kombinaciji nijansama leda.

Beauty MAC ima novu Chili kolekciju ruževa u kojoj će svatko pronaći svoju savršenu nijansu crvene

Bordo ruž i metalik sjaj dobitna su kombinacija koja izgleda posebno svečano. Nosili mi ovakve usne uz minimum make-upa ili matching sjaj na ostatku lica, naše usne neće proći nezamijećeno.  

Ponekad su njegovana koža i uredno počešljane obrve sve što nam je potrebno da bi naše usne došle do izražaja i najbolji dokaz kako i najprirodnija kombinacija može izgledati posebno. 

Zagasito crvene usne odlično će izgledati i u mat varijanti. Ovaj pomalo sanjivi make-up neodoljivo nas podsjeća na estetiku 90-ih, na najbolji mogući način. 

Ljubitelji dramatičnih lookova zaljubit će se u kombinaciju bordo usana i smokey eyea u sličnim, zagasitim tonovima. Teško da može posebnije, raskošnije i dramatičnije od ovoga! 

Tamnocrveni ruž posebno će elegantno izgledati u kombinaciji sa zavodljivo iscrtanom mačkastom linijom tuša za oči koji se ove godine obavezno nanosi i s unutrašnje strane donjeg kapka. 

Beauty Kako odabrati nijansu crvenog ruža koja će se savršeno slagati s tonom kože

Prirodni, zdravi, takozvani dewy sjaj kože popraćen s malo sjaja na kapcima i više je no dovoljan da naše usne zasjaju u prvom planu. Ponekad manje uistinu je više, a ovaj je look najbolji primjer za to. 

Bordo nijansa izgleda posebno raskošno uz maksimalno puno sjaja. Ovaj klasični look jedan je od najjednostavnijih i istovremeno najprofinjenijih, u svoj svojoj jednostavnosti. 

Tamnocrvene usne u svim nijansama divno izgledaju uz oštre poteze tuša za oči, besprijekorno definirane obraze i mekanu, zdravu kožu koja sjaji. 

Možda nam nikada ne bi palo na pamet upariti bordo usne s nježnim, svijetlim, pastelnim tonovima na očima, ali moramo priznati da kombinacija izgleda apsolutno božanstveno i pomalo bajkovito. 

Jedna od omiljenih odjevnih color block kombinacija jednako sjajno izgleda i kada je make-up u pitanju. Ružičasti kapci i bordo usne  nevjerojatno dobro funkcioniraju zajedno i ovaj ćemo look vrlo rado nositi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr