Super trik s olovkom za oči učinit će te mlađom u jednom potezu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Dob se na papiru ne može promijeniti
  • Međutim, to je izvana itekako moguće
  • Ovaj jednostavni eyeliner-trik u tren oka će svaku ženu učiniti nekoliko godina mlađom

Super stvar sa šminkom je to da ne pomaže samo prekriti nepravilnosti te se brine za jednomjeran ten. S pravom tehnikom i nekoliko trikova čak će ti uspjeti optički se pomladiti. Tako mogu u tren oka nestati male bore koje otkrivaju dob.

Evo kako funkcionira pomlađujući eyeliner-trik

Jedno od najčešćih mjesta na licu koja otkrivaju našu dob su oči. Oko njih se uglavnom stvaraju male fine linije i bore zbog kojih odmah izgledamo starije. Na sreću, postoji jednostavan trik koji će nam odmah dati svježiji i sjajniji izgled. Tajna je u bezbojnom ili eyelineru u boji kože. Optički otvara oko te čini manje primjetnima sve „staračke“ pojave. Uz to je dobrodošla i svijetla olovka za oči na gornjem kapku koja će dodatno „otvoriti“ oči.

Trendovi u svijetu ljepote Vizažistica otkriva 3 najveća ljetna beauty trenda - jedan smo nekad jako voljeli, a sada je opet hit

Kako pravilno koristiti svijetli eyeliner

Kako bi optičko pomlađivanje uspjelo, moraš jednostavno neprekidno nanijeti olovku boje kože na vodenu liniju donjeg kapka. Potom možeš nanijeti make-up za oči kao i inače. Još oprezno uredi obrve i već će tvoj pogled biti mlađi i svježiji.

Beauty Ove žene su se same našminkale, a onda je visažistica izvela nekoliko trikova. Pogledaj razliku!

Posjeti Miss7.24sata.hr