Ovaj Clarinsov serum zasluženo ima kultni status; nije jeftin, ali vrijedi svakog novčića

Instagram @clarinsuk Foto: Instagram @clarinsuk. Clarins Double Serum
Vidi originalni članak
  • Anti-age proizvodi vrlo su traženi na tržištu, a neki od njih već godinama s razlogom uživaju kultni status
  • Jedan od njih je Clarins Double Serum koji brzo i efikasno umanjuje znakove starenja te druge kožne problematike poput neujednačenog tena
  • Predstavlja učinkovitu zaštitu od znakova starenja te može zamijeniti i nekoliko proizvoda iz cjelokupne skincare rutine

Clarinsov kultni anti-age serum vrlo je hvaljen među beauty zajednicom, ali i zadovoljnim korisnicima, među koje se ubrajaju i slavni celebrityji poput Kourtney Kardashian, a iz brenda ga opisuju kao njihov najmoćniji anti-age koncentrat. 

Uz anti-age i hidratantna svojstva, u Clarins Double Serumu spaja se lagana gel tekstura s onom hranjivom uljnom, a rezultat je učinkoviti proizvod s anti-age i hidratantnim svojstvima.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace Atwood (The Stripe) (@graceatwood)

Učinkovitost Clarins Double Seruma

Hranjivi Double Serum formuliran je kako bi smanjio vidljive znakove starenja, a sadrži čak 21 aktivan biljni sastojak, uključujući i kurkumu, koja je poznata po svojoj moći posvjetljivanja umornog izgleda tena, kao i protuupalnim, antibakterijskim i antioksidativnim svojstvima.

Serum je uz kurukumu prepun hranjivih ekstrakata voća, esencijalnih ulja i hijaluronske kiseline te stimulira hidrataciju, oksigenaciju, obnavljanje i hranjenje kože, kao i ublažavanje vidljivosti finih linija i bore te neujednačene teksture.

Beauty Kozmetičarka Salme Hayek i Olivije Wilde hvali ovu okoloočnu kremu jer "odmah popunjava bore"

Kako koristiti Clarins Double Serum

Uloga svakog seruma je koži pružiti potrebne aktivne hranjive sastojke koji će poboljšati učinkovitost kreme za lice, a prije nanošenja seruma uvijek se savjetuje prvo ga zagrijati u rukama, kako bi se što bolje upio u kožu. Serum se može nanositi blagim tapkanjem po koži lica i vrata te laganim kružnim pokretima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLARINS USA (@clarinsusa)

Koji god problem na koži imale, od bora, gubitka čvrstoće, manjka blistavosti, neujednačenog tena do vidljivih pora, postoji razlog zašto je Clarinsov Double Serum kultni beauty klasik koji ih targetira i učinkovito rješava dok istodobno njeguje i hrani kožu.

Osim u originalnoj formuli, Double Serum dolazi i u Light Texture verziji, namijenjenoj masnijoj koži, kao i u Double Serum Eye, serumu posebno formuliranom za područje oko očiju. 

Beauty Lubenica je više od omiljenog voća. Dermatolozi kažu da je izvrsna i za našu kožu
 

Posjeti Miss7.24sata.hr