Od laganih nota, do mošusnih mirisa: 5 parfema za muškarce koji mirišu vrlo otmjeno i skupo!

Instagram@armanibeauty
Vidi originalni članak
  • Muški mirisi danas dolaze luksuzniji nego ikada
  • Bez obzira na to traži li se jači mošusni parfem ili laganije note, opcija je pregršt
  • Od kultnih klasika Chanela preko niche parfumerija, pronašli smo pet mirisa za svakog frajera

Ukusi kada su u pitanju parfemi obično su vrlo različiti. Jedni vole oštre parfeme, drugi preferiraju svježe, trećima je posebno važno nositi miris koji niste osjetili na svakom uglu u bilo kojem velikom gradu. Ali ono što ih obično sve spaja: žele mirisati plemenito i skupo. Pa smo krenuli u potragu upravo za onim parfemima koji jednostavno mirišu jako kvalitetno.

Philosycus by diptyque (50 ml 980,00 kn)

List smokve, smokvino mlijeko, smokvino drvo i crni papar: zvuči prilično otmjeno, a miriše isto. Philosykos, pionirska marka parfema diptyque, podiže miris na potpuno novu razinu, stvarajući dobru ravnotežu između oporog i svježeg parfema bez previše nametljivosti.

 Blue Eau de Chanel (50 ml 625,00 kn)

Naravno, kada je riječ o skupim i plemenitim parfemima, ne smije izostati klasični Perfume Bleu luksuznog brenda par excellence - Chanel. Miris je vjerojatno jedan od najprodavanijih u muškom segmentu, jer je jednostavno otmjen, bezvremenski, elegantan i miriše na zdravi luksuz.

Moda Ante Vrban osvojio nas je stilom u kojem bijela košulja uvijek ima posebno mjesto

Hero Eau de Parfum by Burberry (50 ml 765,00 kn)

Burberryjev Eau de Toilette Hero već je postigao veliki i zasluženi uspjeh, pa je bilo samo pitanje vremena prije nego što će biti lansiran odgovarajući Eau de Parfum. I sada je došlo vrijeme. Čista bočica izgleda jednako elegantno kao što miriše sadržaj, a za to je prvenstveno zaslužna gornja nota borovine. Prekrasno oštar i luksuzan parfem koji je uvijek privlačan.

Armani Code by Giorgio Armani (50 ml 739,00 kn)

Armani Code od Giorgio Armani je jantarno začinjeni miris za muškarce. Prvotno je lansiran 2004. godine, a njegov kreator je Antoine Lie. Gornje note su limun i bergamot; srednje note su zvjezdasti anis, cvijet masline i guaiac drvo. Bazne note su koža, mahune tonke i duhan koji ovom mirisu pružaju posebnu dozu senzualnosti i luksuza!

Reptiles by Celine (50 ml 1.580,00 kn)

Na kraju, ali ne manje važno, luksuzni parfem koji mnogima prolazi ispod radara: Reptile by Celine . Svatko tko se iole bavi kultnom kućom već može zamisliti da je ovaj parfem iznimno dobar i prilično plemenit. Cedar, papar, akordi kože i mošus dočaravaju miris koji miriše jako dobro i skupo. Dodatna prednost jest što je miris uniseks, pa ga možemo bez grižnje savjesti malo ukrasti boljoj polovici.

Moda Coolerski komadi za njega: Zarina capsule kolekcija u stilu Stevea McQueena

Posjeti Miss7.24sata.hr