Novo Chanelovo 3-u-1 suho ulje mijenja nekoliko beauty proizvoda na ljetovanju!

Instagram @chanel.beauty Chanel Healthy Glow Illuminating ulje
Vidi originalni članak
  • Chanel’s Healthy Glow Illuminating ulje iz Chanela dio je Les Beiges kolekcije brenda te u trenu zamjenjuje nekoliko beauty proizvoda koje inače koristimo
  • Bronzer, highlighter, ulje za tijelo i ulje za kosu spojeni su u ovom višenamjenskom proizvodu savršenom za ljeto
  • Novo suho ulje na tijelu ostavlja blistav i blago svjetlucav trag te ju ostavlja predivno mekom i sjajnom!

Beauty proizvodi koji njeguju našu kožu i kosu te im pružaju blistavi sjaj obavezni su dio naše ljetne beauty rutine, a iz Chanela je upravo stigao limitirani proizvod koji bi nam mogao olakšati cjelokupnu njegu kose i kože, ali i pakiranje za odmor!

Riješ je o Chanel Healthy Glow Illuminating ulju koji može zamijeniti makeup, losion ili mlijeko za tijelo i proizvode za njegu kose te bi mogao biti sve što nam u narednim mjesecima treba za opušteno ljetovanje prepuno sjaja.

Beauty 5 pogrešaka koje ljeti lako mogu uništiti ljepotu kože lica

Chanelovo novo ulje definicija je višenamjenskog proizvoda te je odlično rješenje za ljetnu beauty rutinu kad nam je zapravo i cilj koristiti što manje proizvoda zbog velikih vrućina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Ovo limitirano ulje dio je poznate Chanel Les Beiges kolekcije te ga možemo koristiti umjesto highlightera i bronzera, kao ulje za tijelo te za kosu, a svakom će dijelu tijela pružiti predivan sjaj prirodnog izgleda i brončani finiš. Ulje suhe teksture koja se brzo upija formulirano je za korištenje na licu, tijelu i kosi, što ga čini iznimno praktičnim, posebno za putovanja.

Njegujuća formula sadrži pigmente bisera i ulje jasmina, koje pruža hidrataciju i mekoću koži i kosi te proizvodu daje predivan miris!

Kao iz salona Kako napraviti profesionalnu pedikuru kod kuće u 6 jednostavnih koraka

Posjeti Miss7.24sata.hr