Jastuk koji se bori protiv akni i brine za lijepi ten dok spavamo zvuči savršeno. Evo o čemu je riječ

Shutterstock Djevojka se proteže u krevetu
Vidi originalni članak
  • Iako su akne nešto što mnogi ostave iza sebe skupa s adolescentskim godinama, ima i onih koji se s njima bore cijeli život
  • Proizvod koji je posato viralan na TikToku navodno je  čudotvoran u borbi protiv akni, a ne iziskuje nikakav trud
  • U pitanju je jastučnica od čiste dudove svile koja višestruko pridonosi zdravlju kože i koja je tretirana antibakterijskim srebrom koje sprječava razvoj bakterija

Mnogi će vjerojatno reći da su akne nešto s čime se susrećemo u adolescentskim godinama, no tužna stvarnost je da su akne problem s kojim se mnogi bore dobar dio života. I vjerojatno nema proizvoda koji nisu isprobali ili bili voljni isprobati kako bi mu napokon doskočili. Iako smo na TikToku naviknuli skupljati razne beauty trikove, s vremena na vrijeme nas oduševi i kakvom shopping preporukom, a ona koja je u posljednje vrijeme počela privlačiti sve više ppozornosti je za borbu protiv akni na najjednostavniji mogući način. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silk Bedding for Skin & Haircare (@my.silvi)

Beauty Ključan sastojak koji se treba nalaziti u vašoj kremi ako imate problema s aknama i ožiljcima

Naime, video koji je prikupio više od 20 milijuna pregleda tvrdi da je moguće boriti se protiv akni uz pomoć jastuka, točnije jastučnice, a što znači da doslovno spavanje odrađuje svu onu mukotrpnu brigu za nas. Kako bi svim nevjernicima dokazali da u pitanju nisu tek isprazna obećanja ili kakav marketinški trik, autori videa su izrezali komadić jastučnice i ubacili ga u petrijevu zdjelicu na tjedan dana, paralelno u drugoj petrijevoj zdjelici državši komadić obične pamučne jastučnice, a pokus je pokazao da se u tjedan dana na Silvi jastučnici doista nisu razvile nikakve bakterije. 

@peakplant

 

♬ original sound - peakplant

Koja je priča iza magične jastučnice?

Ono po čemu se Silvi jastučnica razlikuje od svih ostalih te čime i pomaže u borbi protiv akni je to što je napravljena od čiste svile dudovog svilca koja je prirodno tretirana antibakterijskim srebrom koje sprječava razvoj bakterija. Tako je korištenje ove jastučnice zapravo dvostruki benefit za kožu. Svila je naime daleko nježnija prema koži nego što je to bilo koji drugi materijal pa je manja vjerojatnost da će izazvati iritaciju i gužvanje kože, dok srebro ima za cilj smanjiti bakterije, održati kožu čišćom i spriječiti razvoj mitesera i akni.

Beauty Nutricionisti otkrivaju 15 namirnica za zdravu i blistavu kožu

Veličanstvena Silvi jastučnica navodno ubija odnosno zaustavlja 99,7% bakterija, a brend tvrdi da je već jedan mjesec korištenja dovoljan da značajno i vidljivo popravi izgled i zdravlje kože. Unatoč tome što je jastučnica prvenstveno usmjerena na borbu protiv akni, navodno pomaže i kod problema sa suhom i masnom kožom te začepljenosti pora pa kada se sve obećano (a vjerojatno i ostvareno jer proizvod sigurno nije postao viralan bez razloga) uzme u obzir, paprena cijena od 49.00 funti (56 eura) definitivno više ne zvuči toliko puno. 

Posjeti Miss7.24sata.hr