Florence Pugh obožava beauty stil Audrey Hepburn, stvorila ga je obrnutim repom

Pixsell/Press Association Florence Pugh
Vidi originalni članak
  • Florence Pugh je na dodjeli Oscara te na Vanity Fair Oscar after partyju nosila dvije kreacije s potpisom Valentina, ali pozornost je privukao i njen beauty look
  • Za ovogodišnju svečanu ceremoniju glumica je odabrala skupljenu frizuru, ovog puta u neobičan rep složen naopačke
  • Uz makeup look u nježnim roskastim nijansama, savršeno se uklopila i tanka baršunasta mašna u kosi

Glamuroznih izdanja na sinoćnjoj dodjeli Oscara nije nedostajalo, a brojne su zvijezde, osim modnim odabirima očarale i svojim beauty lookovima. Među njima svakako treba istaknuti Florence Pugh, koja se na ovogodišnjim Oscarima pojavila u kreaciji  modne kuće Valentino, koju je dizajnirao Pierpaolo Piccioli. Voluminozna kreacija s velikim rukavima i dugim šlepom bila je u gotovo istoj boji kao i  tepih, koji je ove godine bio u boji šampanjca, za razliku od klasičnog crvenog. Ispod gornjeg dijela prepunog volumena, Florence je nosila chic kratke crne hlače te crne sandale na platformu.

Posebnu pozornost privukla je njena frizura obrnutog repa, za koju je zaslužan celebrity frizer Peter Lux. Frizura inspirirana slavnom punđom sa šiškama Audrey Hepburn, rekreirana je u obliku repa čiji su vrhovi "odglumili" šiške. Drugi dio repa bio je ostavljen sa stražnje strane, a cijela frizura bila je pričvršćena crnom baršunastom mašnom, koja je trenutno vrlo popularan ukras za kosu.

Glamurozna frizura savršeno se složila s nježnim i romantičnim makeupom u roskastim nijansama vizažista Alexa Babskyja.

Moda Glamurozno modno izdanje 95. dodjele Oscara: Ovo je 13 najljepše odjevenih zvijezda

Neobične podignute frizure u posljednje su vrijeme styling koji Florence često bira pa je tako na dodjeli nagrada BAFTA prošlog mjeseca nosila punđu s pramenovima raširenim u ravnomjerne šiljaste vrhove. 

Moda Florence Pugh u prozirnom outfitu i bez grudnjaka podsjetila nas je na trend koji zvijezdama nije stran

Posjeti Miss7.24sata.hr