Duge šiške su u ovom trenutku najpopularnija frizura koju možeš napraviti sama

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Budući da su frizerski saloni privremeno zatvorili svoja vrata, postavilo se pitanje kako najbolje osvježiti svoj izgled kod kuće
  • Kao izvrsno rješenje nametnule su se duge šiške, odnosno postepeno odrezani prednji pramenovi kose koje možeš nositi sa strane
  • Ova frizura jednostavno se održava i stilizira, a rado ju već nose Kate Middleton i Kendall Jenner

Preventivne mjere sprječavanja širenja virusa dovele su do privremene obustave rada frizerskih salona. Mnoge korisnice nisu spremne dočekale ovu odluku te se pitaju što sada učiniti sa svojom kosom, odnosno kako je pravilno njegovati. Nedavno smo ti otkrile savjet frizerke što učiniti s obojenom kosom, a što je poručila možeš se prisjetiti ovdje. Što se uređivanja kose tiče, izgleda da ćemo neko vrijeme biti same svoje majstorice te se dohvatiti škara baš kao kada smo se kao male igrale frizerskih salona.

Lijepa koža Pogodi što tjedan dana bez šminke može učiniti koži tvoga lica

Prema vodećim svjetskim stilistima u ovim trenutcima najlakši način za osvježenje izgleda jest da odrežemo duge šiške koje ćemo razdijeljene nositi sa strane. To ćeš postići tako da neznatno skratiš prednje pramenove kose. Ako se bojiš da će ispasti neravno i pomalo neuredno, ne trebaš očajavati budući da je prema riječima eksperata za kosu to i poanta.

 

https://youtu.be/1EMr7IpU0bE?t=342

Za razliku od ravno odrezanih vrhova, ovi postepeno ošišani izvrsno pristaju različitim oblicima lica te tvom izgledu daju novu dimenziju.

Zdravlje kose Pomoću testa s čašom vode provjeri je li ti kosa zdrava ili oštećena

Već je rado nose i slavne dame

Osim što je vrlo praktična, ova frizura je trenutačno i iznimno popularna. Kendall Jenner prošetala ju je pistom na Versaceovoj reviji, a vojvotkinja Kate Middleton viđena je s njom za vrijeme službenog posjeta Irskoj početkom mjeseca. Ako se odlučimo na ovu frizuru trebali bismo u obzir uzeti prirodnu teksturu i dužinu naše kose. Za one s dužom i debljom kosom preporučuje se ravni rub, dok je postepeno odrezan idealan za one s tankom kosom. Duže šiške postavljene na stranu puno su jednostavnije za održavanje te ih je lakše stilizirati, a sjajno izgledaju ako ih ukrasiš ukosnicama.

Njega kose Ovo nismo znali - 4 znaka da je vrijeme da zamijeniš svoje sušilo za kosu, iako još radi

As iz rukava

Sjajna je ovo vijest i za sve djevojke koje muku muče sa šiškama. Ako nisi dovoljno hrabra sam ih potkratiti možeš ih jednostavno pustiti te ih nositi lagano razdijeljene sa strane. Ovaj trik već godinama rado koristi glumica Dakota Johnsson kada u užurbanom tempu ne stigne posjetiti frizera. Hoćeš li se ti odvažiti na ovu frizuru?

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr