Beach waves u verziji Eve Mendes: look koji priželjkujemo za ljeto

Instagram@evamendes
Vidi originalni članak
  • Eva Mendes odlično nosi sofisticiranu verziju klasičnih ljetnih beach valova
  • Ova jednostavna i elegantna frizura savršena je za mnoge formalne i neformalne prigode te ide uz svaki makeup, ali i modni look
  • Frizura valova posebno će doći do izražaja uz svijetlije prošarane pramenove kroz kosu

Ljeti posebno volimo jednostavne frizure u kojima je naglasak na sjaju i elegantnoj strukturi kose. Upravo jedan takav savršen primjer je i frizura slavne glumice Eve Mendes. Eva je s klasičnom frizurom beach waves otišla korak dalje te je njena kosa pretvorena u sjajnu i lijepo oblikovanu frizuru prikladnu za baš svaku prigodu!

Evino lice dodatno je savršeno ukovireno blago svjetlijim pramenovima i nježnim makeupom s kojim se frizura predivno uklopila. Kremasto plavi pramenovi dodali su dimenziju i dubinu Evinoj besprijekorno glatkoj frizuri valova, dok je klasičan make up s blagim smokey eye lookom na očima i nježnom nijansom ružičaste na usnama dodatno naglasio njenu prirodnu ljepotu.

Eva je poznata po prirodnoj ljepoti i predivnoj maslinastoj puti, koje su još više došle do izražaja ovom sofisticiranom frizurom i šminkom.

Beauty Jennifer Aniston pokazala je svoju novu ljetnu frizuru i oduševila fanove

Evini elegantni valovi djelo su poznatog celebrity frizera Gregoryja Russella, koji je Evin look podijelio na svojem Instagram profilu.
Cijeli look glumice odiše prirodnom, opuštenom elegancijom i suptilnim glamurom te ga želimo što prije rekreirati!

Beauty Potpuno drukčiji, Botticellijev bob najljepši je ljetni stil za kratku kosu

Posjeti Miss7.24sata.hr