Život

Zgodni dečki se fotkaju uz svoje biljke - što ti kažeš na ovaj novi Insta-trend?

Ako si Instagram kraljica sigurno si naletjela na jednog 'Plant Daddyja' i, nećemo se lagati, jako nam se sviđa ta "brija"

Obožavaš li prirodu i zgodne muškarce, imamo informaciju koja će ti zasigurno uljepšati dan. Trebaš odmah sada (zezamo se, ne trebaš, ali mogla bi) otići na Instagram i u tražilicu ukucati profil "Boys with Plants". Sviđa ti se što vidiš?

 

A post shared by Boys with Plants (@boyswithplants) on

Boys with Plants je planetarno popularan Instagram profil koji je započeo kao platforma za dijeljenje fotografija zgodnih muškaraca s njihovim najdražim biljkama, imajući na umu isključivo ljubav prema botanici za koju vjeruju da nas sve spaja. Besramno ćemo reći da ih sigurno prati i poveći broj žena koje ni sukulent ne bi uspjele održati na životu (ja, drago mi je) jer frajeri na koje tamo možeš naletjeti su stvarno impresivni. No da ti malo više pojasnimo projekt...

 

A post shared by Boys with Plants (@boyswithplants) on

Oni u stvari nemaju veći cilj osim naglasiti kako i frajeri imaju strast prema uzgajanju biljaka i da pritom mogu biti totalno različitog izgleda i interesa. Iz Instagram profila prerasli su u website koji bira "dečka tjedna" i ima striktne upute kako sudjelovati s fotografijom, iako ni to neće garantirati objavu. U planu im je i izdavanje coffee table knjige s 50 najdražih dečkiju s biljkama i savjetima kako se brinuti za pojedine biljke. Od njih potječe i termin "Plant Daddy" koji označava muškarca koji se razumije u biljke, posjeduje velik broj biljaka i pritom je poprilično zgodan.

Možda vas zanima Ove biljke ni slučajno nemoj držati u spavaćoj sobi Rubrika Life&style Life&style

Za tebe smo izabrali 3 zanimljiva Plant Daddyja s njihovog feeda, a ostale potraži sama na Instagramu. Nećeš požaliti.

1. Nick, 26

 

A post shared by Nick (@farmernicknyc) on

Ovaj zgodan momak je Grk koji živi na Manhattanu i svojim biljkama ne ukrašava samo prostor, već od njih i živi. Obožava biljke koje ga mogu hraniti i koje proizvode puno kisika, a misli da je iznimno bitno paziti na higijenu biljaka, pa tako im obavezno jednom mjesečno čisti lišće.

2. Alex, 27

 

A post shared by Boys with Plants (@boyswithplants) on

Alex živi u Portlandu u SAD-u i dostavljač je za FedEx koji u slobodno vrijeme obožava botaniku i ima zaista dobar modni ukus. Biljke voli jer smatra da unose posebnu energiju u život, a smatra da se najbolje održavaju tako da im se obraća s puno ljubavi - tepanjem i razgovorom s njima dok ih se zalijeva!

3. Jan, 30

 

A post shared by Jan Robin (@jarobin_) on

Jan je Slovenac koji se bavi botanikom i stiliziranjem biljaka. Trenutno posjeduje 50 biljaka, uz koje rado pozira bez majice, a svoj dom naziva "domaćom džunglom". Zanimljivo je da Jan jednom u 14 dana ima veliko čišćenje - sve biljke otušira, a u međuvremenu briše prašinu s namještaja i pere podove.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0