Život

Žena zarađuje 850 tisuća kuna godišnje prodajom svojih nošenih čarapa i obuće!!! Kome???

Investitorica u nekretnine Roxy Sykes iz Londona svoje nošene čarape prodaje po 170 kuna za par, dok za nošene tenisice traži čak 1700 kuna

Roxy Sykes je 33-godišnja investitorica u nekretnine koja ima još jedno vrlo čudno zanimanje - bavi se prodajom nošenih čarapa i obuće ljudima koji imaju fetiš na stopala. Na ideju o tome došla je nakon što je netko pohvalio izgled njezinih stopala pa je u tome vidjela odličnu priliku za zaradu. 

Dosjetljiva Britanka za početak je odlučila napraviti Instagram profil kako bi stekla uvid o tome koliko je zanimanje za njezina stopala, a nakon što je u mjesec dana dosegnula 10 tisuća pratitelja odlučila im je udovoljiti i početi prodavati svoje nošene čarape i obuću. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Blogerica je razmazala menstrualnu krv po licu - njezino je objašnjenje zanimljivo Rubrika Život Život

33-godišnjakinja iz Londona otkrila je da tako zarađuje nevjerojatnih 850 tisuća kuna godišnje jer čarape i obuću kupuje za nekoliko funti, a prodaje ih po puno višim cijenama. Tako za par nošenih čarapa traži 170 kuna, dok je par nošene obuće 10 puta skuplji i košta nevjerojatnih 1700 kuna. "Čarape prodajem nakon jednodnevnog nošenja, a obuću nosim puna dva mjeseca prije nego što je stavim u prodaju", izjavila je Roxy koja priznaje da se ne planira prestati baviti ovim poslom

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

"Kad sam shvatila da prodajom nošenih čarapa i obuće zarađujem oko 70 tisuća kuna mjesečno, ne mogu to više zaustaviti. Moje noge će uvijek izgledati lijepo, bez obzira na to koliko ću biti stara", rekla je Roxy i dodala kako voli to što radi jer sve to vidi isključivo kao posao i kako je to laka zarada od koje neće odustati. "Odlično je doći doma s posla i zaraditi još malo novca, a samo sam objavila kakvu fotografiju ili video", iskrena je. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0