Život

"Zaručnik me ostavio uoči vjenčanja jer sam se udebljala zbog bolesti"

Nakon što je oboljela od tumora na mozgu, 24-godišnja Britanka Emily Nicholson otkrila je kako ju je zaručnik, i to putem Facebooka, ostavio samo nekoliko dana prije vjenčanja

Emily Nicholson iz New Yorka 2016. godine dijagnosticiran je astrocitom, najčešći oblik tumora na mozgu kod odraslih ljudi. Godinu dana kasnije prognoze su bile još strašnije - prognozirano joj je tek pet godina života. I dok je u početku imala svu podršku svog tadašnjeg dečka Jamieja Smitha, zaručila se i planirala vjenčanje s njim, 24-godišnja Britanka doživjela je još jedan šok. Zaručnik ju je ostavio tjedan dana prije vjenčanja i to putem Facebook Messengera.

Nesretna Emily priznala je za Daily Mail kako se zbog bolesti udebljala više od 30 kilograma, točnije pet konfekcijskih brojeva, a prije se bavila manekenstvom i bila vrlo uspješna u tome. 

 | Autor: GoFundMe GoFundMe

"Napisao je da više ne želi biti sa mnom i da me već dugo ne voli. Bilo je užasno. Plan je bio da se vjenčamo u kolovozu 2016. godine, no morali smo to odgoditi do ožujka 2017. godine jer sam išla na operaciju. Pričali smo i o tome da bih mogla jajašca dati smrznuti kako bi jednog dana mogli imati djecu pomoću medicinski potpomognute oplodnje", rekla je bivša manekenka i dodala:

"Jasno je naglasio da me ne voli. Osjećala sam da je to zbog mojeg izgleda i onoga što mi se dogodilo. Sada ne osjećam ništa prema njemu. Povrijedio me, ali nema smisla uznemiravati se zbog toga. Moram biti jaka u svemu tome."

Možda vas zanima "Prijateljica je bila uz mene kad me dečko ostavio u šestom mjesecu trudnoće" Rubrika Život Život

Jamie je opovrgnuo njezine tvrdnje i objasnio kako on nije napustio Emily, već je ona ostavila njega i da njihov prekid nije imamo nikakve veze s njezinom kilažom. "Bilo je potpuno drugačije i ona je ostavila mene. Ja nju nikada nisam napustio. I još važnije, nisam je napustio jer je dobila nekoliko kilograma. Da se radilo o tome, napustio bih je još ranije jer je puno ranije počela dobivati na kilaži", izjavio je Jamie.

 | Autor: GoFundMe GoFundMe

Emily se nakon svega vratila u Veliku Britaniju kako bi nastavila liječenje za koje joj je potrebno oko 30 tisuća funti ili 252 tisuće kuna. Na stranici GoFundMe.com prikuplja se novac za pionirsko cjepivo, imunoterapiju koja bi joj mogla pomoći i produljiti joj život. U svojoj bitci najveću podršku dobiva od svoje majke, 51-godišnje Joanne Nicholson. Upravo je ona bila uz nju kada ju je Jamie ostavio.

"Ona se upravo vratila s operacije, a ja sam sjedila uz nju kad je stigla poruka. Samo je briznula u plač", rekla je Joanne za Daily Mail i dodala: "Jako sam se ljutila  na njega. On je, zapravo, bio vrlo nježan i dobar dečko, no sve se počelo raspadati kad je njoj postalo toliko loše da više nije mogla izlaziti i zabavljati se i kad je počela dobivati na težini. Zapravo ga ne krivim. Sve je to bilo previše za njega".

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0