Život

Za Valentinovo je dobila ''samo cvijeće i Raffaello'' pa muža posramila na društvenim mrežama

  • Žena se na Facebooku požalila kako joj je muž poklonio samo cvijeće i Raffaello
  • Ona se nadala boljem poklonu koji ''ne mora biti zlato, može i srebrni komplet''
  • Brojne žene nisu imale razumijevanja za njezinu reakciju

Valentinovo je prošlo, no neki još razmišljaju o 'prazniku ljubavi'. Čija očekivanja su ispunjena, a tko ostaje razočaran? Mnogi ljudi iskustva s Valentinova čuvaju u svoja četiri zida i dijele s najintimnijima, ali jedna anonimna supruga ovih je dana zapalila društvene mreže svojim upitom u jednoj ženskoj grupi na Facebooku.   | Autor: Facebook Screenshot Facebook Screenshot

'Jadni dar'

''Ćao, može li u grupu anonimno?'' - pitala je prvo žena gospođu koja je njenu poruku prenijela. ''Ovako, zanima me kako biste vi reagirale da od muža za Valentinovo dobijete samo buket cvijeća i Raffaelo. Ovo je naše prvo Valentinovo i ja sam očekivala bar neki nakit, ne mora biti zlato, može i neki srebrni komplet. Ovo me baš iznenadilo. On pita zašto sam ljuta, a ja neću da kažem, već čekam da me ljutnja prođe. Ja mislim da vrijedim mnogo više od jadnog buketa cvijeća i Raffaella. Žalosno i jadno'' - pojadala se razočarana supruga iz regije. I pritom definitivno nije štedjela teške riječi te je procijenila kako su cvijeće i popularne kuglice od kokosa za nju ''jadni i žalosni'', a nakit ne mora biti zlato, ali ako je srebro - mora biti komplet. Nismo sigurni je li u grupi mislila pronaći razumijevanje i utjehu za taj ''jadni dar'', ali to se i nije baš dogodilo.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Mnoge ne dobiju ništa i ne žale se

''A da ti ni to nije uzeo pričala bi o njemu gore stvari. Daj ti budi i na tom zahvalna. Što onda nisi sama birala? Ništa previše, ali barem je od srca. Za mene bi bilo dragocjenije to nego pišljivo zlato da uzme ili što ja znam. Moje mišljenje, bez uvrede'' - napisala joj je druga gospođa i na komentar prikupila brojne lajkove.
''Budi zadovoljna tim poklonom. Mnoge žene ne dobiju ništa i ne žale se'' - napisala je druga žena. ''Sve si nas dirnula.'' - stoji u očigledno ironičnom komentaru popraćenom hrpom smajlića.

Ljubav se ne mjeri zlatom

Između više od 400 komentara, malo tko suosjeća s njom. Neke žene savjetovale su joj da poljubi muža, zagrli ga i bude zahvalna i sretna na tome što ima jer ni njena vrijednost ni vrijednost njenog muža ne mjere poklonom za Valentinovo. Zapravo, većina je upozorava kako se ljubav nipošto ne mjeri zlatom ili srebrom na Valentinovo, već sitnim znakovima pažnje svaki dan. Nadamo se da je gospođa na kraju ipak malo spustila visoka očekivanja i uživala u Valentinovu, ako je to uopće moguće. Vjerujemo da je, između ovoliko komentara, izvukla neku pouku. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0