Život

Video u kojem Irena Ivić, vozačica autobusa, spašava djetešce postao je viralni hit, a Irena američka heroina

Irena Ivić vozačica je autobusa u američkoj državi Wisconsin, a njena prekrasna gesta danas je oduševila cijeli svijet i postala viralni hit

Irena Ivić žena je rodom iz Prokuplja u Srbiji i tamo je mnogo godina radila kao učiteljica. Međutim, životni put odveo ju je u američku državu Wisconsin gdje radi kao vozačica autobusa. Dakle, još jedna priča o odlasku trbuhom za kruhom o kojoj nikada, vjerojatno, ne bismo saznali ništa da nije bilo događaja koji je oduševio cijeli svijet. 

 

Naime, Irena je, 22. prosinca 2018. godine, oko 8 ujutro, kao i svakog drugog dana, vozila autobus kada je putem vidjela dijete koje trči bosonogo u donjoj majci s pelenom. S obzirom na veliku hladnoću i temperaturu od -8 stupnjeva, Irena je odlučila zaustaviti autobus i istrčala je po dijete koje, mediji pretpostavljaju, nema ni godinu dana.  | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Putnici iz autobusa gledali su u čudu, a Irena je uzdahnula: ''Bože moj! Bože moj! Tresem se!'' te razgovarala s čovjekom koji je, vjerujemo, kondukter autobusa. Dok je Irena čekala pomoć, jedna od putnica donijela je svoj kaput da zamota promrzlo dijete.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot U međuvremenu, beba je u njenom naručju zaspala, a policija je kasnije saznala da je majka ostavila dijete koje je kasnije predano ocu. Snimka s nadzornih kamera postala je viralni hit, a Irena je skromno prokomentirala samo to da je presretna što je mogla pomoći bebi u opasnosti. 

''Obožavam djecu! Radila sam kao učiteljica, a imam i vlastitu djecu pa sam jako sretna što sam mogla spasiti ovo divno dijete' - rekla je plemenita žena kojoj danas, kada je na Facebooku objavljen video, plješće cijeli svijet. 

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0