Život

VIDEO: Djed Toni ponovno oduševljava - pogledaj kako rastura u teretani

  • Toni Selmani svojom je izjavom o vježbanju i umirovljenicima postao viralni hit
  • Sada uživa u pažnji medija i definitivno se voli snimati i slikati
  • Njegov video iz teretane će te potpuno oduševiti

Toni Selmani definitivno je osoba koja je obilježila početak godine u Hrvatskoj. Simpatični i vitalni 82-godišnjak prije otprilike tjedan dana svima nam je objasnio što to točno nije u redu s našim zdravstevnim sustavima i mentalnim sklopovima. 'Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, p***a ti materina!' - rekao je u videu i postao, vjerojatno, jedna od najvećih internet senzacija koje je ova zemlja ikada imala. 

Najbolji je na benchu

Ovaj umirovljenik u Jugoslaviji je radio kao maneken za brojne velike brendove, a posljednjih se dana njegovo ime veže uz brend Varteks. Srećom, Toni Selmani je i u devetom desetljeću svog života jednako raspoložen za slikanje i snimanje, a iz njegovih je nastupa i više nego očito da uistinu misli ono što je i rekao. On vježba i pritom misli ozbiljno. Da s njim nema šale pokazao je i u videima koje je napravio s osobnim trenerom Markom Lončarom s kojim je u teretani proveo nekoliko sati. Naime, na profilu trenera Marka Lonačara objavljeni su videi, čiji je vlasnik Ritz Club, a producirala ih je kreativna agencija Rinzol, u kojima Toni utege diže bez problema, a pogotovo kada je u pravim rukama. Uopće nas nije iznenadilo kada je trener za medije otkrio kako je Toni Selmani u teretani pravi odlikaš i da je sve vježbe savladao iz prve. Na benchu je navodno bio bolji i od mnogo mlađih vježbača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BITIFIT by Marko Lončar (@bitifit_by_marko_loncar) on

Živi život punim plućima

Za sve one koji su sumnjali u njegove vještine, djed Toni je pokazao da se u zdravlje dobro razumije. S trenerom je, naime, podijelio pravila dobre jutarnje higijene i načine na koje se zaštiti od moždanog udara. Marko Lončar je pratio i ponavljao njegove pokrete i dopustio da mu Toni, koji svoje savjete vrlo dobro primjenjuje sam na sebe, pokaže kako treću životnu dob živjeti do maksimuma! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BITIFIT by Marko Lončar (@bitifit_by_marko_loncar) on

Ovaj vitalni djed bez sumnje je influencer kakvog želimo gledati! Kad narastemo stvarno želimo biti djed Toni. 

 

Photo: None

Komentari 0