Život

Bravo! Varaždinski profesor kao Freddie Mercury i njegovi talentirani učenici oduševili Internet!

  • Na Fašničkom koncertu profesor Tomislav s učenicima je izveo Bohemian Rhapsody
  • Profesor se prerušio u Freddieja Mercurya
  • Video je brzo postao viralni hit na društvenim mrežama

Učenici i profesor Glazbene škole u Varaždinu koja ove godine slavi 190. rođendan protagonisti su novog viralnog hita. Naime, profesor solfeggia i voditelj dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislav Cvrtila i njegovi učenici srednjeg uzrasta sudjelovali su na Fašničkom koncertu i sve oduševili svojom izvedbom. I ništa od tog ne bi bilo čudno da se profesor nije prerušio u Freddieja Mercurya i, zajedno s djecom, izveo Queenov hit Bohemian Rhapsody. Cvrtilo se, naime, oprašta od svog radnog mjesta i odlučio je otići u velikom stilu. 

Odlična vokalna izvedba i poseban scenski nastup profesora i učenike pretvorili su u viralni hit. U samo 20 sati post je podijelilo više od 150 ljudi, a nižu se i pozitivni komentari. ''Bili ste odlični.'' - pišu mahom Facebook prijatelji, a jedna gospođa poručila je kako još uvijek ima nade za djecu s pametnim interesima.

Nadamo se da profesor Cvrtila neće odustati od svog profesorskog poziva jer ga, čini se, odlično ide. Ovakvi profesori definitivno nam trebaju! 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0