Život

Prozvala zaručnika na Internetu zbog 'prejadnog' prstena

Ljubav i poštovanje su temelj svakog odnosa, no što kada tvoj partner nema isti ukus kao i ti? Ova anonimna forumašica je otvorila Pandorinu kutiju i pitala javnost - bi li zauvijek morala šutjeti zbog "ružnog" i ne baš skupog zaručničkog prstena?

Zaruke bi trebale biti jedan od najsretnijih događaja u životu, zar ne? Trebale bi, no ne uvijek i ne za svakoga, primjerice, ne za ženu koja je preko jednog foruma javno posramila svog zaručnika kojoj joj je kupio, prema njenom mišljenju, malen i beznačajan prsten. 

Uznemirena žena se javila na forumu u kojem traži savjet od drugih korisnica kako reagirati u situaciji u kojoj se pronašla. Iako je bila doista sretna zbog prosidbe, ostala je jako razočarana kada joj je zaručnik poklonio prsten od bijelog zlata s jednim dijamantom za koji je instantno pomislila "kako je doista premali" i "jako ružan".

"Prsten sam po sebi je u redu, i ja bih odabrala prsten s dijamantom, ali sve zajedno, boja zlata, mali kamen i način na koji se taj kamen postavio na prsten...jednostavno nije bilo dobro." 

izjavila je. Ipak, korisnici se s njezinom izjavom jednostavno nisu mogli složiti, te su je napali da je razmetna i površna, a to se posebno vidi i u nastavku posta u forumu: "On jako dobro zarađuje i inače je prilično darežljiv. Ja sam nekako uspjela vidjeti račun od prstena, za koji je dao 1800 eura, a to je puno manje od onoga što je trebao dati za jedan ovako važan komad nakita."

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Istaknula je i koliko bi htjela svom zaručniku sve reći u lice, no nema hrabrosti jer s ovim prsten u teoriji sve štima i pristaje joj, a zaručnik bi doista razočaran kada bi shvatio kako ona sama nije zadovoljna prstenom. 

"Bilo bi mi draže da smo zajedno birali prsten te bismo tako imali nakit koji ćemo oboje jednako voljeti. Isto tako, ovo je nakit koji ću nositi do kraja života svaki dan i zbilja bih voljela da je to prsten koji se meni stvarno sviđa, a ovaj mi se doista ne sviđa". 

Kako je bilo i očekivano, većina forumašica ju je napala kako jer je ova žena u potpunosti predana materijalnom te da joj je bitnije hvaliti se prstenom, nego što joj bitno biti ponosna na svog partnera. Iako su napadi na ovu ženu bili dosta brojni, našao se i značajan broj korisnica koje su joj željele pomoći jer su se našle u istoj situaciji. Također, savjetovale su joj da mora imati bolju komunikaciju s budućim suprugom kako se ovakve stvari u budućnosti ne bi događale.

Možda vas zanima Što kažeš na vjenčano prstenje Gwyneth Paltrow? Rubrika Stars Stars

Mi nećemo biti moralna vertikala i govoriti ženama kako bi se trebale ponašati u ovakvim situacijama, no jedno je sigurno - komunikacija je doista ključ dobro odnosa. I voljeli bismo čuti i tvoje mišljenje - podržavaš li stav ove žene?

Photo: None

Komentari 0