Život

Prizori neopisive sreće! Pratili smo Vatrene od aerodroma do centra

Vatreni se vraćaju kući! Zagreb je na nogama, a mi vam prenosimo komadić atmosfere na putu od aerodroma do središta Zagreba. S obzirom da je riječima neopisivo, pronašli smo hrpu slika i videa

Ispraćeni zračnim snagama, Vatreni su sletjeli u Zračnu luku dr. Franjo Tuđman..

Na prvi pogled, činili su se umorni. Kako i ne bi bili! Ali uskoro su ih ponijele emocije navijača. I to samo pozitivne emocije. Iz policije su, za prijenos HTV-a, istaknuli kako jučer u Zagrebu nije zabilježen nijedan incident!

Nogometaše je dočekao njihov autobus, prigodno obojen u kockice. A čekaju ih i horde navijača. Na Trgu se nalazi, prema prvim procjenama, više od 60 tisuća ljudi.

U vožnji Zagrebom, prije njih prošle su prekrasne mažoretkinje.  | Autor: miss7 miss7 Iz autobusa Vatrenih stigle su euforične snimke! Gledajmo, uživajmo, ovaj dan je jedinstven i neponovljiv!

 

A post shared by ❤CROATIA❤ (@croatiapage) on

 

 

A post shared by Žurnal24 (@zurnal24) on

''Neka te tu, kraj mene!'' - pjeva Mladen Grdović na Trgu. A mi se ne možemo oprijeti, jedva smo čekali da nam se vrate.

Iz busa su se čule brojne navijačke pjesme, ali i kultna Moja domovina.

Domagoj Vida, čini se, povratio je snagu i optimizam te je žustro viorio zastavom s vrha autobusa.

Navijači su vjerno, kao i posljednjih mjesec dana, neumorno čekali i dočekali svoje heroje. Vriskovi oduševljenja preplavili su ulice Zagreba. Ovo je dan o kojem će se pričati. 

 

A post shared by kristian Eldić (@knyce10) on

Na kraju ove foto-priče, poruka je jasna:

 

A post shared by Julie Maroney (@julesmaroney) on

Dobrodošli kući! Vaše srebro zlatnog je sjaja!

Photo: Patrik Maček/PIXSELL

Komentari 0