Život

Podrži i ti svojim glasom važan i hvalevrijedan projekt 'Nestali'

  • Kampanja 'Nestali' koju je pokrenuo 24sata ušla je u finale natječaja 'The Webby People's Voice Awards' i bori se za web Oscara!
  • U sklopu projekta, 24sata svaki tjedan objavljuje ispovijesti članova obitelji koji desetljećima tragaju za svojim najmilijima nestalim u Domovinskom ratu
  • Nakon ispovijesti u serijalu, dvije su žene pronašle svoje najmilije
  • O pobjedniku odlučuju glasovi pa i ti svojim glasom podrži ovaj važan projekt!

 

Projekt 'Nestali' koji je pokrenuo 24sata prepoznali su ne samo čitatelji i hrvatska javnost, već i svijet. Kampanja ovog hvalevrijednog, humanitarnog projekta ušla je u finale prestižnog natječaja 'The Webby People's Voice Awards' isada je u borbi za 'web Oscara'.
Da podsjetimo, 24sata je u studenom 2016. počeo svakog tjedna na svim svojim platformama objavljivati ispovijesti ljudi koji više od četvrt stoljeća tragaju za svojim najmilijima nestalim u Domovinskom ratu. Kako bi se dodatno podignula svijest o nestalima, 24sata pokrenuo je i niz kampanja pa su u najvećim hrvatskim gradovima osvanuli plakati nestalih i simbolične tamne siluete, a 'podignut' je i digitalni zid plača na kojem su objavljene fotografije nestalih s čijim su obiteljima novinari 24sata razgovarali te linkovi na videopriloge i tekstove ispričanih priča. O koliko se važnom projektu radi, govori i to da su nakon ispovijesti u ovom serijalu dvije žene pronašle svoje najmilije.
 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Sve ovo, složit ćeš se, svakako zaslužuje nagradu - projekt 'Nestali' u finalu je u kategoriji kampanja društveno odgovornog poslovanja, a i ti možeš pomoći da osvoji prestižni Webby People's Voice Awards. 
Budući da o pobjedniku odlučuju glasovi ljudi, svojim glasom podupri ovaj važan humanitarni projekt. Evo kako: 
Registriraj se i glasaj - klikom na link https://vote.webbyawards.com/ otvaraju se nominirane kampanje. Upiši u tražilici Search “Gone but not forgotten“ i klikni vote. Upiši u mail i šifru po odabiru, potvrdi je na mailu i glasaj!

Photo: None

Komentari 0