Život

Počele su pripreme s Marijom Mlinarićem za jubilarnu dm žensku utrku!

  • dm ženska utrka opet uživo na Jarunu održati će se 11. lipnja, a pripreme za jubilarnu utrku već s počele
  • Sve što moraš ponijeti je dobra volja i spremnost na izazove, poručio je Mario Mlinarić pod čijim se vodstvom održavaju pripreme za dm žensku utrku
  • Sudjelovati na dm ženskoj utrci možeš kupnjom ulaznica koje su dostupne u prodavaonicama dm-a (do 10. lipnja) ili u dm online shopu (do 3. lipnja)

U utorak, 17. svibnja u 18 sati na Jarunu počinju pripreme za desetu dm žensku utrku pod vodstvom magistra kineziologije Marija Mlinarića. Pripreme za utrku traju 25 dana, do 10. lipnja, dok će se dm ženska utrka održati u subotu, 11. lipnja na Jarunu. Nakon otkazivanja utrke (2020.) i održavanja virtualne utrke (2021.) dm ženska utrka ponovno se vraća u svoje izvorno izdanje i na staro mjesto.

Treninzi će se održavati radnim danom od 18 do 19 sati, na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu, dok će subotom i nedjeljom treninzi biti dostupni online, na dm-ovim profilima na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com.

 | Autor: dm.hr dm.hr

"Na pripremama za dm žensku utrku mogu sudjelovati sve ljubiteljice trčanja i aktivnog života te one koje to tek žele postati. Sve što morate ponijeti sa sobom je dobra volja i spremnost na prihvaćanje izazova – ostalo osiguravamo mi. Pripremite se za atletske treninge, treninge snage i tonizacije koji će vam osigurati kondiciju za dm žensku utrku, ali i inspiraciju da se nastavite svakodnevno kretati", izjavio je Mario Mlinarić, magistar kineziologije i voditelj priprema za dm žensku utrku.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Sudjelovati na dm ženskoj utrci možeš kupnjom ulaznica koje su dostupne u prodavaonicama dm-a (do 10. lipnja) ili u dm online shopu (do 3. lipnja), a birati možeš između četiri utrke. Dvije su namijenjene najmlađima, djeci od dvije do šest godina te djeci od sedam do jedanaest godina, dok će žene moći sudjelovati u natjecateljskoj i rekreativnoj utrci. 

Cijena ulaznice:

  • dječja utrka (3 - 6 godina) - 25 kn
  • dječja utrka (7 - 11 godina) - 25 kn
  • dm ženska utrka (rekreativna) - 50 kn
  • dm ženska utrka (profesionalna) - 100 kn

dm ženska utrka jedno je od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj, a ovogodišnja će utrka pružiti podršku radu udruge P.I.N.K. – life s ciljem otplaćivanja ultrazvučnog uređaja za KBC Zagreb te kupnje mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre milosrdnice. U osam utrka održanih u Zagrebu i jednoj virtualnoj utrci sudjelovalo je više od 48.000 trkačica i djece, a uz njihovu pomoć dm je donirao više od 700.000 kuna.

Sve detalje o pripremama i desetoj dm ženskoj utrci možeš saznati na internetskoj stranici www.dm.hr/dmzenskautrka.

Photo: dm.hr