Život

Predstava TAKSIMETAR

miss7 ti donosi nezaboravne večeri u Teatru EXIT!

Poštovani javljamo vam da je predstava TAKSIMETAR, koja se trebala održati 29.1.2019, otkazana. 

Teatar EXIT se u preko 20 godina postojanja pozicionirao kao teatar promjena, nemirenja s postojećim, teatar kojem je kvaliteta predstava na prvome mjestu. Kazalište koje je do sada svojim programima i visokoprofesionalnim pristupom radu pripomoglo u repozicioniranju nezavisnog sektora unutar društva te podiglo standarde ukupne kazališne ponude unutar regije. Kazalište koje se prvenstveno bavi bitnim socijalnim temama pozivajući na razmišljanje i postavljajući  brojna pitanja po kojima možete “kopati” još dugo nakon gašenja reflektora.

 | Autor:

Ovoga puta u suradnji miss7 i Teatra EXIT donosimo izvanrednu izvedbu Zijad Gračić i Robert Budak. Što se događa taksistu na ulicama Zagreba dok se u njegovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo.

 | Autor:

Želiš li i ti uživati u jedinstvenoj kazlišnoj predstavi? Sudjeluj, a najkreativniji odgovor nagrađujemo s dvije ulaznice za predstavu TAKSIMETAR u Teatar EXITU.

Nagradno pitanje i pravila natječaja možete pogledati ovdje.

Photo: None

Komentari 0