Život 03. travnja 2019.

Osvoji ulaznice za predstavu "SUTRA (NI)JE NOVI DAN" u Teatru EXIT"

miss7 tebe i frendicu vodi u nevjerojatan svijet kazališta.

Dobitnica nagradnog natječaja je: Ozana Martinčić. Čestitamo


SUTRA (NI)JE NOVI DAN! je predstava o nizu naših problema, konflikata  i dilema, otkačena  i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare!

Na tragu svoje autorske uspješnice Kako misliš mene nema?! (odigrane preko 250 puta) Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca – Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi Sutra (ni)jenovi dan! Oni se na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi  transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada.  Vidjet ćete ih  – do grla u problemima, u suludim situacijama  i interakcijama,  sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču.

 | Autor:

U dva sata virtuozne turboigre  – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…

 | Autor:

Prijavi se i svojim odgovorom na kratko pitanje osvoji ulaznice za predstavu "SUTRA (NI)JE NOVI DAN!" koja se održava 11.4.2019. u 20:00h!

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje!

 

Komentari 0