Život

Nepoznata žena pali kosu drugim ženama usred Zagreba?!

  • Zagreb.info prenio je kako nepoznata žena usred Zagreba pali kosu drugim ženama
  • Na bizaran incident upozorila ih je njihova čitateljica
  • Potvrdu policije još nismo dobili

Ponekad nismo ni svjesni bizarnih opasnosti koje nas vrebaju dok ništa ne sluteći prolazimo ulicama grada. Čak i usred obične šetnje oko zagrebačkog Trga bana Jelačića može nas zadesiti prilično bizarna nevolja. Zagreb.info jučer je prenio informaciju o prilično neobičnom prizoru koji je zatekao njihovu čitateljicu dok je prolazila užim centrom Zagreba.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Dok je hodala ulicom, u nepoznato doba dana, uočila je ženu koja pali kosu drugim ženama. Prilično bizarno, zar ne? ”Htjela bi samo upozoriti sve cure da pripaze na sebe! Jučer sam bila svjedok neke bolesne ženske (cca 25-30god) koja je od Tkalče do Trga prilazila curama sa leđa i palila im kosu! Cura je bolesna! Koliko sam skužila strankinja je ili glumi! Ugl, dođe sa leđa do vas i potapša vas po ledima i onda kad se vi okrenete da se maknete od nje ona uzme upaljač i zapali vam kosu tak da se pazite.. Ja sam sinoć vikala jednoj curi da se makne, ali me nažalost nije skužila!” - napisala im je anonimna čitateljica u Facebook chat. 

via GIPHY

Ako je istinit, uistinu ne možemo pogoditi što bi bio uzrok ovog bizarnog pohoda niti provjeriti tko su žene koje su ostale zapaljene kose, a čak smo, iskreno, pomislili da se radi o vrlo bizarnoj promociji nekog filma ili proizvoda. Dakako, policiji smo proslijedili upit, a oni su nam odgovoriti kako takvu dojavu nisu nikada zaprimili. Dakle, u istinitost ove tvrdnje ne možemo biti sigurni, ali svejedno čuvaj svoju kosu dok hodaš gradom. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0