Život

miss7 poklanja 4 ulaznice za predstavu SUSRET

Dobitnici nagradnog natječaja su:  Anita Bronić i Slaven Dodig. Čestitamo!


Susret je napeta psihološka drama o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje više ne mogu pobjeći. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju. I pitanju koje se krije u pozadini cijele priče: Što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju dati ljubav?Želiš iskustvo vrijedno pamćenja? Prijavi se i odvedi prijateljicu na predstavu SUSRET 20.4. u Teatru EXIT. 

 | Autor:

Andrej godinama nije vidio svojeg teško bolesnog oca. Otac prezire slabiće, a sin se boji da nema dovoljno snage da se s njime suoči. Pa ipak, jedno ga poslijepodne posjeti odlučan u namjeri da dobije odgovore na pitanja koja ga progone. Na površinu izlaze obiteljske tajne i potisnute emocije.

 | Autor:

Susret je 2009. nagrađen  nagradom za dramsko djelo Marin Držić. Izveden je 2013.  u sklopu festivala novog pisma LabFest u Londonu, u koprodukciji Theatre 503 i Fat Git Theatre, u režiji Josha Rochea. Iste je godine imao premijeru u Slovenskom Narodnom Gledališču Nova Gorica u Sloveniji u režiji Primoža Beblera. Ovo je prvi put da će ga hrvatska publika imati prilike vidjeti na pozornici.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Photo: None

Komentari 0