Život

miss7 mladenka: ovo je naša ljubavna priča

Uoči reality videoserijala miss7 se udaje u kojem s Ivom Kurtić biramo vjenčanicu, prsten, tortu, buketić, make up i šminku te glazbu za njezino vjenčanje, naša mladenka ispričala nam je svoju ljubavnu priču

Vesela, spontana i brbljava Iva osvojila nas je videom s kojim se prijavila na natječaj za projekt miss7 se udaje. Otada smo s njom, a katkad i s njenim dragim, Ivanom, proveli nekoliko veselih tjedana birajući vjenčanicu domaćih dizajnera, prsten, tortu, buketić, make up i šminku te glazbu za svadbu - sve to vidjet ćeš u šest nastavaka serijala koji na miss7 Facebooku kreće 26. srpnja. 

Da se podsjetimo, Iva Kurtić (uskoro Vanić) medicinska je sestra iz Siska, usto i rukometašica i veslačica. U dugoggodišnjoj je vezi s Ivanom koji je košarkaški trener, a njihovo vjenčanje je u studenom ove godine. U videima pogledaj kako smo opremili Ivu za taj veliki dan, a danas čuj njezinu i Ivanovu priču.

Početak je bio turbulentan...

Kad sam prvi puta vidjela Ivana, nisam ga uopće doživljavala. On je trenirao košarku, ja rukomet, imali trening jedno iza drugoga, ali ja sam škicala neke druge dečke tamo. Povezao nas je jedan zajednički prijatelj, pa sam ga počela doživljavati. No ja sam tada bila u vezi, a Ivan nije htio ništa počinjati dok postoji drugi dečko. A onda je počeo niz nesporazuma. Ja sam svog dečka ostavila jer sam sad Ivana još malo više doživljavala, ali... dala sam mu slučajno krivi broj telefona. On je slao poruke, ja nisam odgovarala. Pa je on našao curu! Kad se sve rasplelo i konačno smo se našli, prvo sam ga vrijeme skrivala. Nisam znala mogu li mu vjerovati, jer je otišao, našao drugu curu, razmišljala sam da li da mu dam uopće drugu šansu. Uostalom bio je stariji dečko, a ja klinka, on 23, ja 17 - trebalo je to nekako i roditeljima reći...  | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Ivan me privukao jer...

Čime me privukao? Visok je. I sramežljiv, čista suprotnost meni. Čovjek jedva može izvući rečenicu iz njega, to je pravi izazov - čista je suprotnost meni. Trebala sam se truditi oko njega. Skroz smo različiti: ja sam ta koja je vragu ispala iz torbe, ja sam najveći problem u vezi, brbljava i glasna; on je dobrica. Gdje ga staviš, tamo je.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

9 zajedničkih godina

Devet smo godina zajedno, moram reći bez ijednog prekida. Svađa je bilo, i to burnih, ali ne vjerujem u te prekide. Ne vjerujem u ono kad se par razdvoji, uzmu si neko vrijeme pa razmišljaju što će. Za mene vrijedi kad smo prekinuli, prekinuli smo. Nema više.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Prosidba... Mi smo to riješili drukčije

Zapravo, vjenčanje nam donedavno nije ni bilo u planu. Već smo devet godina bili zajedno, živjeli smo zajedno, potpisali predbračnu zajednicu kad smo dizali kredit za stan... A onda smo jedan slobodan dan ove zime odlučili provesti u zagrebačkoj Areni u šopingu. Baš se održavao i sajam vjenčanja, pa smo otišli pogledati - volim ja sve to. Kad smo s njega izašli bila sam totalno pod dojmom: "Joj, sve mi je tako lijepo" Ja bi to!" Ivanova reakcija: Pa ne znam... Može... Svejedno, pa već smo zajedno..

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Moje idealno vjenčanje

Oduvijek znam kako želim da moje vjenčanje izgleda,. valjda od četvrte godine. Zato smo ga tako brzo i isplanirali. Znala sam da ne želim klasičnu vjenčanicu - krinolinu, već sam i prije škicala neke domaće dizajnere - želim vjenčanicu u kojoj mogu plesati. Znala sam da želim i da se sve odigra na jednom mjestu, zato će nam matičar doći u hotel. Znala sam da ne želim živu glazbu nego DJ-a jer sam se najbolje provela na takvim svadbama. Znam i kakve fotke želim, moram paziti na fotografa, a da budu one "romatične" fotke tipa ona buket, buket gleda nju. Znala sam i u kojoj će sali biti jer u Sisku nema puno izbora. Znala sam da želim zimsko vjenčanje da se ne kuham nego osjećam ugodno. Nama je prvenstveno do tuluma i zabave. Zato će većina gostiju biti naši prijatelji, a ne rođaci u trećem koljenu.

Naše anegdote

Ivan mi je na prve djetove nosio CD-e, a ne cvijeće. Snimao mi je CD-e s glazbom koju je mislio da bih trebala slušati: Balaševića, Hladno pivo, Prljavo kazalište. Bila sam klinka i slušala svašta, i cajke jer su ih i drugi slušali. Mislio je da treba popraviti moj glazbeni ukus. Tako je Balašević postao "naša stvar". Putovali smo na mnoge njegove koncerte otad zajedno. Za njega je vezana i anegdota kako sam upoznala Ivanove roditelje. Bili smo na koncertu u Kerempuhu, a pokvario nam se auto, pa je njegov tata trebao doći po nas. Ali došli su i tata i mama i Ivanova sestra. Bio je to najduži put do Siska...

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0