Život

miss7 daruje ulaznice za najluđi BSH party u gradu

Dobitnice nagradnog natječaja su: Angela Vareškić i Anja Stanić. Čestitamo!

Posljednjih godina BSH je navikao hrvatsku publiku na velike spektakle, zvučne i nezaboravne događaje koji su prepričavani. Cilj je po uzoru na svjetske trendove oživjeti kulturna bogatstva uz prepoznatljiv BSH potpis koji garantira nezaboravan doživljaj za vaša osjetila. Nakon osvajanja Medvedgrada, Trsata, Šalate, Meštrovićevog paviljona i ostalih, vrijeme je za najjače do sada, vrijeme je za BSH Zagreb Airport na terminalu Pleso, 21. rujna od 18 sati do 7 ujutro. Check-in traje od 18 do 21, bordajte se na vrijeme kako ne bi poletjeli bez Vas.

 | Autor:

U unutrašnjosti terminala čekaju Vas 2 pozornice, a ispred terminala jedna od kojih će svaka pričati svoju priču. Departures stage će predstaviti BSH zvuk koji možemo opisati kao crispy urban house, Arrivals stage donosi dobar stari underground sound, dok Terrace stage donosi hip-hop & trap ritmove. Sveukupno će nastupiti preko 15 DJ-eva, među kojima su Andrea Ljekaj, Marina Karamarko, Vedran Car, Bizzo Bodega, Aldo Morro, Pablo Panda i drugi. Departure stage će biti zaključen posebnim b2b2b2b BSH Specialom, pripremite se za muving, jer muving je bitan.

Želiš li i ti biti dio ove velike priče? Prijavi se, odgovori na nagradno pitanje, a miss7 dijeli 2x2 ulaznice za BSH party godine.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Photo: None

Komentari 0