Život

MiniPolis: Pozivamo vas na još jedan super zabavni Festival karijera u ožujku!

Prvi dječji grad i ove godine, vikendima od 16. do 24. ožujka, organizira Festival karijera - niz zabavno edukativnih evenata, tijekom kojih će mališani upoznati profesionalce iz različitih zanimanja i iz prve ruke saznati sve o njihovim omiljenim zanimanjima.

Dječji Festival karijera u MiniPolisu otvara svoja vrata u subotu, 16. ožujka, gostovanjem sjajnih stručnjaka iz nekih od najvećih tvrtki, kao što su Podravka (Lino), Philips, RTL, Konzum i dr. Djeca će imati mogućnost, u tematskim kućicama, upoznati stručnjake različitih zanimanja koji će im pokazati kako izgledaju njihovi poslovi, a u kojima će se maleni posjetitelji moći i sami isprobati.

 | Autor:

Kako bi mališani mogli otkriti svoje talente na vrijeme i maštanja pretvoriti u stvarnost, važno je da im se što više približe zanimanja i uloge u kojima se najbolje osjećaju. Baš zato, prvi dječji grad, u svojim mnogobrojnim tematskim kućicama, poput Vatrogasne postaje, Prodavaonice, Zračne luke, Vrtnog centra, Stomatološke ordinacije i mnogim drugima, organizira radionice i gostovanja za sve male i velike posjetitelje.

 | Autor:

Imerzivno iskustvo ima za cilj proširiti dječje horizonte i dati im slobodu da budu ono što žele, tako što će iskusiti različite poslove za koje možda i ne znaju da postoje, a sve to tijekom igre i interakcije s drugom djecom. Na ovaj način mališani jačaju komunikacijske vještine, grade samopoštovanje i promiču pozitivno emocionalno zdravlje.

 | Autor:

Tijekom dva vikenda Festivala karijera (16., 17., 23. i 24.3.) održat će se preko 20 radionica s više od 15 gostovanja stručnjaka iz različitih djelatnosti i poduzeća, i to u prijepodnevnom i poslijednevnom terminu za sva četiri dana: 11 – 13h i 16 – 18h.

 | Autor:

Brojna gostovanja će upotpuniti i neka od najpoznatijih hrvatskih lica – RTL-ova voditeljica jedne od najomiljenijih dječjih emisija „Crtež dana“ – Tatjana Horvatić, kao i naša najpoznatija showbizz zvijezda Maja Šuput te voditelji sa Laganini radija – Edina Pršić Babić i Dinko Pitrić. Već prvog dana Festivala karijera mališane će dočekati omiljeni dječji zbor „Zagrepčanke i dečki“ koji će raspjevati i ludo zabaviti sve malene posjetitelje. Wow – ovo će biti događaj za pamćenje! 😊 Sve detalje o programu možete pogledati na web stranici minipolis.hr, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, YouTube ili LinkedIn.

Photo: None

Komentari 0