Život

Kandidatkinji iz Gospodina Savršenog otkriven tumor

Mnogima najsimpatičnijoj natjecateljici iz showa nedavno je dijagnosticirana benigna izraslina, a to nije prvi puta da se ova 29-godišnjakinja susreće s takvim zdravstvenim problemom. Za portal miss7 ispričala je o kakvoj je bolesti riječ...

Premda nije osvojila srce Gospodina Savršenog, odnosno Gorana Jurenca, Splićanka Nandi Uzelac dobila je simpatije brojnih gledatelja tog reality showa. Na Instagramu je prati više od 16 tisuća ljudi, a upravo je sa svojim pratiteljima podijelila vijest o zdravstvenim problemima.

Nakon dočeka Nove godine, 29-godišnjakinja je podijelila fotografiju s proslave ispod koje je napisala:

"Ispraćam godinu koja me i oduševila i naučila mnogim stvarima. Nikada ništa ne imenujem lošim jer sve volim uzeti k srcu kao novo iskustvo/lekciju ili barem razlog zašto tako mora biti. Kad sam se najmanje nadala nekim promjenama, dogodio mi se show. U njemu sam i sama saznala o sebi koliko mogu pomaknuti svoje granice (bilo strpljenje, izolacija). Donio mi je predivne ljude u život koje nikada ovako ne bih upoznala. Ali i da nisam sudjelovala, možda bih i odgađala sistematski rutinski pregled kojim mi je dijagnosticirana benigna izraslina, koju moram ukloniti nakon svih ovih slavlja. Ponovno kada sam zaboravila cijeniti život i na čemu sve svako jutro imam biti zahvalna, ponovo sam se podsjetila. Zato uvijek imam moto da osmijeh nikad neću skinuti dok u meni čuči maleni borac hedonističkih svjetonazora. Vidite iza svake korice sretnih knjiga postoji i druga pozadina. Držite mi fige u ovoj novoj bitki. Ljudi od srca svima sretna Nova i neka vam donese najljepše snove koje dugo sanjate u stvarnost."

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Nandi nam je objasnila o kakvoj se bolesti radi: "Riječ je o dobroćudnoj izraslini abdominalnog dijela. Znači, čim je benigno i na vrijeme pronađeno, uskoro bi trebalo biti uklonjeno operativnim zahvatom. Moram ići na operaciju što prije. Ako pustim vremenu, može se širiti i postati maligno. Što prije to riješim, imat ću manje stresa, koji mi u ovom trenutku također može škoditi."

Liječnici su joj benignu izraslinu otkrili na sistematskom pregledu koji je napravila prije ulaska u show. "Tijekom sistematskog pregleda imala sam promjene u trbušnom djelu. Pripisivala sam ih hormonskim poremećajima policističnih jajnika koji mogu uzrokovati nakupljanje tekućine. Kasnije je na ultrazvuku uočena oveća tamna površina. Napravila sam biopsiju pod lokalnom anestezijom i uzorak je poslan na patohistološko testiranje. Liječnici kažu kako je pozitivno to što je ta izraslina benigna i što je otkrivena na vrijeme," ispričala nam je Nandi.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ovo nije prvi puta da se susreće s ovakvom bolešću: "Prije devet godina imala sam na lijevoj nozi sličnu izraslinu (također benignu) i morala sam je operativno ukloniti. Prema tome, sada već otprilike i znam proceduru. Ne bi trebala biti bolna ni strašna, ali kao i svakome, naravno da mi nije svejedno i bojim se. Čekam samo da ovo sve završi da mogu ponovno biti mirna."

Nandi je na društvenim mrežama dobila brojne komentare podrške, a svima se zahvalila objavom na Instagramu:

"Sada ne znam koliko mi je bilo mudro podijeliti jako privatnu stvar na društvenoj mreži. Zaboravim da trenutno nisam više cura iz susjedstva. No, s obzirom na to da su svi mediji objavili, ja ću se ZAHVALITI na svemu, podršci i toplim riječima. Na vrijeme je pronađeno i dobroćudno je (benigno) tako da vjerujem kako će sve biti u redu. Volim vas i ne brinite se."

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0