Život

Je li moguće?! Pogledaj što je ova mama uspjela gurajući svoje troje djece u kolicima

  • Mama troje djece iz Montane prošli vikend je oduševila svijet
  • Cynthia Arnold istrčala je polumaraton gurajući svoje troje djece u kolicima
  • "Svatko tko trči zna koliko je to važan dio njegova identiteta i ne trebate se toga odreći jer ste dobili djecu. Zato vam kolica daju slobodu da zadržite svoj životni stil i kad dođu maleni" 

Dugo se već spremamo na trčanje i uvijek nam nešto stoji na putu - ili je prevruće, pada kiša, ili imamo premalo vremena ili imamo previše obaveza, no, možda bi nas primjer mame troje djece ipak mogao natjerati da napokon ustanemo iz kauča i navučemo trenisice. Naime, Cynthia je ovaj vikend istrčala polumaraton i ne bi ništa bilo neobično u tome što jednoj 35-godišnjakinji to pođe za rukom, da to nije učinila gurajući kolica sa svoje troje djece!

Istina, ovo joj nije prvi put - lani je za svoju vještinu, kombinaciju guranja kolica i trčanja polumaratona oborila rekord i ušla u Guinnessovu knjigu. Ove godine sama je oborila svoj rekord - što je bilo još zahtjevnije jer je njezino troje djece sada starije godinu dana (imaju šest, četiri i jednu godinu) i, naravno, imaju veću težinu. Ako te zanima, Cynthijino troje djece skupa s kolicima teži oko 85 kilograma tako da je ova super mama imala stvarno težak zadatak.  

Možda vas zanima Pogledaj sliku: možeš li reći tko je majka ovom djetetu? I što tvoj odgovor zapravo znači? Rubrika Life&style Life&style

Kako ga je izvršila? Počela je trenirati prošle godine u veljači i istrčavala bi 30-ak kilometara, a kad je nabila kondiciju, povremeno je počela gurati kolica s djecom.

“Trčanje s kolicima ima jako mnogo prednosti za roditelje. Svatko tko trči zna koliko je to važan dio njegova identiteta i ne trebate se toga odreći jer ste dobili djecu. Zato vam kolica daju slobodu da zadržite svoj životni stil i kad dođu maleni", rekla je Cynthia, dodajući da je već sada rastužuje taj dan kad se njezina najstarija kći više neće htjeti voziti u kolicima, no već i za to ima rješenje i kaže:
"Može voziti bicikl dok ja trčim".
 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara

No, Cynthia bi uskoro mogla dobiti konkurenciju, i to iz Hrvatske. Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović nedavno je trčala gurajući svoju Vitu na humanitarnoj utrci Mliječna staza i osvojile su medalju:  

Možda vas zanima Horoskop ti otkriva s koliko djece ćeš biti najsretnija majka... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nebitan80

    Ako ovo troje djece na slici imaju 85 kg, onda stvarno ne znam kakva je to vaga koja je to vagala..