Život

Je li i tebi smiješno? Neočekivani humor Russella Petersa!

Početak radnog tjedna je ponekad najveća prepreka tvojoj sreći. Nakon vikenda zabave i opuštanja, odjednom DRRRRRR!

Alarm, moraš se rano probuditi, raditi cijelI dan i baviti se stvarima kojima ne želiš. Ne brini, ako je i tebi start tjedna jednako mojemu, pronašla sam savršen način da to promijenim. Russell Peters zasigurno će ti izmamiti osmijeh na lice. Imitacije, smijeh i luda atmosfera dobitna su kombinacija za uspjeh, a šale na vlastiti račun razlog su zbog kojeg osobno ne propuštam niti jednu novu epizodu netflixovog serijala Russell Peters Vs. The World. A  ti ? Dijeliš li mišljenje sa mnom ili su ti teme previse ozbiljne da bi bile smiješne?

 | Autor:

1. Russell: Otprilike u prvih mjesec dana veze, djevojka će te pogledati i reći: Obećaj da mi nikad nećeš lagati. Ti ćeš reći okej,  i eto, prvi put da joj lažemo.

2. Russell: Imam teoriju da veličina penisa u muškarca utječe na to kakav će seksualni život imati. Što je penis manji, to je više seksa. Ne vjerujete li mi, pogledajte dvije najveće populacije na svijetu.

3. Russell: Nikada se ne šalim na račun Arapa. Nije da ne mislim da nisu smiješni, samo želim živjeti.

Ako mi i dalje ne vjeruješ provjeri sama.

Tko je Russell Peters? Peters, novoproslavljeni  kanadski stand up komičar s holivudskom adresom. Naime, prva je osoba u krugovima komičara kojoj su dodijelili  vlastiti show na Netflixu. Njegovi stand-up nastupi karakteristični su po opisima vlastite anglo-indijske obitelji, te forama obilježenima etničkim, rasnim, klasnim i kulturološkim stereotipima.

Sada, dosta zabave i natrag na posao. 

Photo: None

Komentari 0