Život

Izumljena je menstrualna čašica koja se koristi i za vrijeme seksa!

Iako nas ova inovacija apsolutno oduševljava imamo samo jedno pitanje - KAKO?!

Seks za vrijeme menstruacije. Iako nam se čini da je vrijeme da krenemo dalje od ideje da je menstrualna krv 'fuj' (jer je tu, uvijek, neće ići nikamo!), neki parovi se još groze seksa za vrijeme menstruacije. Upravo za njih je stiglo fantastično rješenje - a to je menstrualna čašica koju možeš koristiti bezbroj puta i svaki put će te jednako dobro čuvati od krvavih mrlja, pa čak i tijekom seksa.

Ziggy Cup nova je čašica brenda Intimina (sve ružičaste čašice koje si vidjela vrlo vjerojatno su njihove) i ujedno prva menstrualna čašica koja se može koristiti tijekom seksa. Okej, oduševljeni smo idejom, ali nam nije jasno kako istovremeno možeš imati čašicu i seksati se?! Proizvođač ima objašnjenje - kako je čašica plosnata i tako se i postavlja, ona savršeno sjeda pod cerviks i tu se zadržava. Instrukcijski video poprilično dobro objašnjava u čemu je stvar iako i dalje neke stvari ostaju nejasne - kako može biti udobna i neprimjetna i je li je jednostavno uvijek izvući prstom? Vjerujemo da nismo jedine koje se ovo pitaju. 

Možda vas zanima Moje iskustvo: Muke po menstrualnoj čašici Rubrika Life&style Life&style

Ova čašica je praktična jer se može koristiti do dvije godine, iako ona u stvari nije prva stvarčica koju možeš nositi tijekom seksa za vrijeme mesntruacije, a koja sprječava razlijevanje krvi. Prvi su bili menstrualni diskovi brenda Flex koji bi 'sjedili' točno iznad vaginalnog kanala, no oni su bili za jednokratno korištenje. Menstrualna čašica u stvari vrlo sliči na njih, ali izgleda kompaktnije - i može se koristiti puno puta. Bi li se usudila isprobati je?

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0