Život

Čarobna ordinacija Princeze pričalice - još jedan divan projekt Klaićeve bolnice

  • Dječj bolnica u Klaićevoj na svojoj Facebook pohvalila se novom ordinacijom
  • Čarobnu ordinaciju Princeze pričalice izradili su volenteri - učenici X. gimnazije iz Zagreba 
  • Mali pacijenti su oduševljeni kao i pratitelji na Facebooku

U Klinici za dječje bolesti Zagreb, popularno zvanoj Klaićeva, sve rade kako bi malenim pacijentima olakšali preglede i boravak u bolnici. Nakon što su MR aparat pretvorili u podmornicu, sada imaju i novu ordinaciju, Čarobnu ordinaciju Princeze pričalice za koju su zaslužni učenici X. gimnazije iz Zagreba. 

Možda vas zanima Bolnica u Klaićevoj malim pacijentima olakšala pretrage - MR aparat pretvorila u podmornicu Rubrika Život Život

''U našoj bolnici počela je s radom nova ordinacija!
Čarobnu ordinaciju Princeze pričalice za našu djecu izradili su gimnazijalci X. gimnazije, koji već treću godinu volontiraju kod nas. Malo je reći da su izazvali oduševljenje među djecom, kojoj sad čekanje na preglede više nije dosadno nego itekako zabavno! U pripremi je i fotelja za "muški kutić" i jedva čekamo da ga vidimo!
Ana Lena nacrtala je princezu, Mihaela i Jelena šivale su fotelju, Antonio, Ante i Natko uređivali su ordinaciju, a Guido i Andrej radili su kompjutersku obradu...
Kad mladi tako marljivo rade za mlađe od sebe, šalju poruku o svijetu u kakvom bismo svi mi rado živjeli, ne samo danas i ovdje, nego kud god i kad god krenemo...uvjereni smo da dijelite naše mišljenje.
Bravo ekipa i hvala u ime nasmijanih malenih!''

 | Autor: screenshot/facebook screenshot/facebook

Ova objava je oduševila pratitelje na Facebooku, te su komentari bili - ''Prekrasno'', ''Bravo za mlade ljude'', ''Svaka čast''. Svi su oduševljeni mladim gimnazijalcima koji su uljepšali kutak mališanima, a mi jedva čekamo vidjeti i 'muški kutić' koji je u najavi. Objava je prikupila gotovo 600 lajkova te 56 dijeljenja. 

Photo: facebook/Klinika za dječje bolesti Zagreb - "Klaićeva"
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com