Život
A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! 1/25 A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva! A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva!

A ovako je izgledalo na otvorenju našeg miss7 Muzeja prijateljstva!

Sinoćnjim svečanim otvorenjem, miss7 Muzej prijateljstva, projekt najvećeg ženskog medijskog brenda u Hrvatskoj, otvorio je vrata za posjetitelje. Izložba koja slavi jedan od najjačih odnosa, žensko prijateljstvo, bit će otvorena do 2. prosinca.

Da, da, dobro si pročitala! Sinoć smo napokon, u prostorima Muzeja Mimara, otvorili naš miss7 Muzej prijateljstva. Naš višemjesečni projekt sada je uprostoren, od daleke ideje postao je prekrasna stvarnost, a uzbuđenje zbog otvorenja s nama su podijelili naši brojni prijatelji i prijateljice te mnogi posjetitelji spremni da među prvima zavire u prvi muzej posvećen ženskom prijateljstvu. Novootvorenom muzeju nazdravilo se pjenušcem koji je, naravno, bio savršeno dekoriran jer nema dvojbe da će miss7 muzej prijateljstva biti najfotogeničnije mjesto u gradu u narednim tjednima. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell Muzej su, u vođenoj turi, premijerno pogledale i žene čije su životne priče pristigle na miss7 adrese tijekom natječaja ''Neprocjenjivo za prijateljice''. Njihove su priče sada inkorporirane u sam muzej te ostaju upamćene kao temeljna inspiracije i povod za rad sedam hrvatskih umjetnica.   | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell Prijateljice iz natječaja ''Neprocjenjivo za prijateljice''

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Na ceremoniji svečanog otvorenja, Tonkica Zlački, glavna urednica svih miss izdanja, u svom je govoru istaknula kako je ovaj muzej konačni rezultat nastojanja brenda da sa svojim čitateljicama postupa kao sa svojim bliskim prijateljicama: ''Znali smo da želimo brisati dogme i razbijati tabue - stvoriti našoj publici mjesto na kojem se osjećaju sigurno i osnažno. A da smo sad uspjeli dešifrirati taj komunikacijski kod dokaz su stotine tisuća čitateljica koje nas doživljavaju kao svoju prijateljicu i kojima možemo zahvaliti da poruka poslana preko miss7 vrijedi više.'' Istaknula je, naravno, i da je ova večer posveta upravo toj vrijednosti, ženskom prijateljstvu, koja naš brend veže poput nevidljive snage.   | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Tonic Zlački i BorisTrupčević tijekom ceremonije svečanog otvorenja  

 

'Koncept Muzeja prijateljstva kroz umjetnost zapravo prikazuje što prijateljstvo znači, pogotovo žensko prijateljstvo, ali i koncept prijateljstva kao medijski koncept se pokazao izuzetno uspješnim kroz brend miss7 koji je, u manje od dvije godine, postao najjači ženski medijski brend u Hrvatskoj te ima fantastične rezultate.'' - istaknuo je Boris Trupčević, generalni direktor Styria Media Grupe za Hrvatsku, te naglasio kako je velika razlika u tome što miss7 zaista jest prijateljica i to ona koja je uvijek tu, sluša, rame je za plakanje i utjehu, ne sudi i ne docira. Radost čelnika miss7 dijeli i vodstvo Muzeja Mimara. ''Mladi su pohrlili, mislim da će biti odličan odaziv, promidžba je izvrsna. Mene, evo, veseli da je to baš u našem muzeju pa smo opet privlačni za mlade.'' - istaknula je Lada Ratković Bukovčan, ravnateljica Muzeja Mimara koja je na otvorenje pozvala i vlastite prijateljice.   | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Tanja Lacko i Lada Ratković Bukovčan u društvu voditeljica tijekom ceremonije otvorenja ''Mi živimo već mjesecima s Muzejom prijateljstva, a sada vidimo kako se on sada prekrasno uprostorio i utjelovio. Lijepo je vidjeti kako ljudi prolaze kroz izložbu i kako je doživljavaju.'' - otkrila je Tanja Lacko, umjetnička savjetnica izložbe, koja jedva čeka da sa svakom svojom prijateljicom osobno prođe kroz izložbu.Toni Mažuranić, jedna od sedam umjetnica koje su radile na projektu te autorica koncepta TEEN PINK nije krila laganu nervozu pred samo otvorenje, ali priznala je kako svim srcem vjeruje u projekt te već vidi kako će odaziv biti sjajan.  | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Umjetnice Lila Herceg i Toni Mažuranić tijekom ceremonije otvorenja, u društvu voditeljica Već prvu večer, u Muzej su pohrlili brojni posjetitelji koji su revno poslušali naš savjet i pristigli s prijateljima i prijateljicama.  ''Meni je jako zanimljivo to što su pozvane umjetnice da reagiraju na temu prijateljstva. Ja se nadam da će se ovo proširiti i na ostale umjetnosti i da će, evo, pozvati i nekoga iz plesne umjetnosti da na temu reagira nekom koreografijom.'' - rekla je Larisa Lipovac koja je na izložbu pristigla s dvije svoje bliske prijateljice.  | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Larisa Lipovac s prijateljicama Brojni posjetitelji sinoć su slavili s nama do kasno u noć, a ovom velikom slavlju ženskom prijateljstva možeš se pridružiti i ti. Izložba je otvorena sve do 2. prosinca pa te pozivamo da dođeš. Povedi frendicu, a za dobru zabavu mi smo se već pobrinuli. 
Radnim danom, točnije od utorka do petka izložbu možeš pogledati od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 17 sati, a nedjeljom od 10 do 14 sati.

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0