Maja Kršinić i Tonka Lujanac napustile su sigurne poslove, spakirale se i vratile na rodni otok Korčulu kako bi otvorile konobu.
Maja je radila kao računovođa, Tonka u reklamnoj agenciji, ali su svejedno napustile Zagreb i posvetile se ljubavi prema kreativnoj kuhinji. Nedavno su organizirale Korčulansku kušaonicu u Zagrebu kako bi znatiželjnicima približile otočke zalogajčiće i vina. Posjetitelji su se čudili što je kušaonica potpuno besplatna dok Maja i Tonka jednostavno žele da ih ljudi upoznaju, a najbolji je način kušanje njihovih delicija. Da su medijske pohvale ovom kreativnom dvojcu istinite, osobno smo se uvjerili kušajući domaću marmeladu od luka i tortu od bosiljka.
Intervju sa simpatičnim damama pročitajte na portalu gastro.hr.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.